Deel deze
pagina

AWS stapt na 13 jaar over van Prisma naar Atrium

AWS Warmte & Koeltechniek b.v. in Breda is een modern installatiebedrijf dat zich richt op installatie, service en onderhoud van CV en airco installaties. Daarnaast ligt het accent van de onderneming op duurzame methoden van warmte- en koude techniek. Hierbij kunt u denken aan zonneboilers (verwarming van water middels panelen), PV-panelen (opwekken van stroom middels panelen), warmtepompen en kachels in combinatie met uw bestaande installatie(s).

Overstappen

Na 13 jaar gewerkt te hebben met Syntess Prisma, is AWS Warmte- en Koeltechniek b.v. op 1 september 2014 live gegaan met Syntess Atrium Professional. Daarbij heeft men ook de mobiele werkbon in gebruik genomen. Dit was voor ons aanleiding om AWS te feliciteren met dit schitterende resultaat!

Gedegen analyse

AWS heeft een gedegen onderzoek gedaan naar beschikbare softwarepakketten. In mei 2014 heeft AWS besloten door te gaan met de software van Syntess en de keuze gemaakt voor Syntess Atrium Professional. "De belangrijkste redenen voor AWS om de overstap naar Atrium te maken zijn de uitgebreide functionaliteit op het gebied van mobiel werken en de mogelijkheden tot het automatisch en interactief plannen van de onderhoudsbeurten", aldus Richard Poulissen, bedrijfsleider van AWS. 

Implementatie

De livegang is soepel verlopen. De geplande datum van 1 september is ondanks de zomervakantie haalbaar gebleken. Onze consultants verzorgde de conversie van de data en onder begeleiding heeft AWS het pakket gezamenlijk ingericht en gevuld. De medewerkers zijn door AWS zelf getraind. Van de processen zijn korte stroomschema’s gemaakt om tijdens de livegang op terug te kunnen vallen.

Mobiele werkbon

Richard: "Onze servicedienst en de onderhoudsploeg zijn direct aan de slag gegaan met de mobiele werkbon-applicatie en ook op kantoor en magazijn zijn de processen opgestart in Atrium. Nu ruim twee weken later zijn de opgelopen achterstanden weggewerkt en is de productiviteit op het oude niveau. Prisma gebruiken we nog als naslagwerk voor die gegevens die niet geconverteerd zijn."

De komende maanden zal AWS gebruiken om de organisatie verder te optimaliseren en de nieuwe functionaliteit van Atrium te implementeren. Wij wensen AWS veel gebruikersgemak met Syntess Atrium!Publicatiedatum 22 september 2014

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.