Image
Deel deze
pagina

Samen met Syntess gaat Ireen de komende jaren weer voor Goud

Syntess Software, trotse supporter van Ireen Wüst

Sinds twee jaar is Ireen Wüst, meervoudig Olympisch- en wereldkampioen schaatsen, ambassadeur van Syntess Software. Ireen haar prettige persoonlijkheid, haar mentaliteit, haar prestaties en haar ongelofelijke doorzettingsvermogen om iedere keer weer topprestaties te leveren zijn zaken waar Syntess Software zich nauw mee verbonden voelt.

Syntess en Irene Wüst


Syntess Software zal Ireen de komende jaren, met als hoogtepunt de Olympische spelen in Korea in 2018, blijven ondersteunen om opnieuw het hoogst mogelijke resultaat te bereiken. Goud op de Olympische spelen!


Publicatiedatum 23 september 2016

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.