Image
Deel deze
pagina

Syntess en Ireen Wüst supporten elkaar!

Meervoudig Olympisch- en wereldkampioen Ireen Wüst heeft een groot supporter

Syntess Software heeft in de mentaliteit van Ireen, haar gedrevenheid en sympathieke presentatie, haar fantastische prestaties en haar Hollandse imago een passend beeld gevonden. Het spreekt voor zich dat wij als organisatie ontzettend trots zijn met deze topatleet. Niet ieder softwarebedrijf heeft een dergelijk atleet als ambassadeur op het internationale podium!

Syntess Software houdt zich succesvol bezig met het ontwikkelen van ingenieuze softwareoplossingen; Ireen staat borg voor grote prestaties op schaatsgebied. Nederlands beste sportvrouw aller tijden is verbonden aan ons bedrijf. Dat vraagt ook om ambitie vanuit onze organisatie. De missie van Syntess Software is immers bedrijven de beste software te bieden met de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid. Een missie waarbij ons bedrijf zeker geïnspireerd wordt door de prestaties die Ireen levert.

Syntess en Ireen Wüst

Samen met Ireen naar de top (van de Galibier)

Voor het tweede jaar op rij nam een team van Syntess voor het goede doel deel aan de beklimming van de Col du Galibier, een ruim 2.600 meter hoge berg bij Valloire. De naam van het evenement luidt ‘Fiets voor een huis’ waarvan Bauke Mollema de ambassadeur is. Ireen vergezelde het Syntess-team en beklom met haar racefiets de berg. Alle 12 deelnemers van Syntess bereikten de top. Hiermee werd ruim € 12.000,- bijeengebracht om in Bangladesh 12 woningen te bouwen voor minderbedeelden.


Publicatiedatum 20 september 2016

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.