Image
Deel deze
pagina

Planning software voor projecten, service en onderhoud

Real-time inzicht, sneller schakelen en efficiënter plannen

Het organiseren van werk dat verricht moet worden, vergt een vorm van planning. Hiervoor gebruiken bedrijven vaak externe programma’s als Excel, Outlook of een planbord aan de muur. Het Planscherm van Syntess Atrium is integraal onderdeel van het pakket en realiseert een krachtige rendementsverbetering in uw bedrijf.

Planning van projecten, werkbonnen en activiteiten

Als producent van erp-software voor project- en servicegerichte bedrijven hebben we de planning geheel geïntegreerd in de productlijn Syntess Atrium. Het Planscherm biedt u de mogelijkheid om activiteiten en uren in te plannen over een bepaalde periode. U kunt het Planscherm ‘voeden’ vanuit de werkbonnen-module. De aangemaakte werkbonnen verschijnen automatisch in het onderdeel ‘Te plannen opdrachten’. Als gebruiker kunt u gemakkelijk de werkopdrachten inplannen, dankzij een ‘drag & drop’-functionaliteit. Het is ook mogelijk om direct een datum te selecteren en op die dag opdrachten in te plannen; en eventueel volgende dagen als het meer dan acht uren betreft.

Real-time inzicht in de planning van uw afdelingen en monteurs

Het Syntess Planscherm is helder en uiteraard zeer overzichtelijk. Toch is het ook een functioneel rijke module, om aan de eisen en wensen van zelfs de meest kritische gebruiker te kunnen voldoen. Zo kunt u groepen medewerkers of afdelingen definiëren, zodat de planner zich specifiek kan bezighouden met het inplannen van een bepaalde groep of afdeling. De planner switcht heel eenvoudig van de ene naar de andere groep of bekijkt de totale planning als dit nodig is.

Planscherm en mobiele werkbon voor projecten, service en onderhoud

Afbeelding: Syntess Planscherm en de Webwerkbon (mobiele werkbon)


Het Planscherm stelt de planner in staat om routes vanaf huisadressen naar de eerste opdracht of van de ene naar de andere opdracht uit te rekenen, zonder dat hij het Planscherm hoeft te verlaten. Er is een standaard webservice aanwezig met Google Maps. Ook meerdere monteurs of vaklieden tegelijk inplannen op éénopdracht is geen obstakel voor het Planscherm.

Overzicht van o.a. vergaderingen, opleidingen etc.

Naast de zogenoemde regieklussen kunt u het Planscherm ook gebruiken voor projecten of andere activiteiten en zelfs voor andere afdelingen. Denk aan interne of externe managementvergaderingen, dokteren specialistenbezoek, opleidingen, vakantieverlof en nog veel meer. Het resultaat is wel zo helder. Volledig inzicht in de planning van de hele organisatie.

Om onderscheid te maken in de verschillende planningsmogelijkheden, kunt u het scherm zelf inrichten en alle taken/opdrachten voorzien van een specifieke kleur. Zo is in één oogopslag te zien wie wat doet. Ook is het mogelijk om de planning te printen,statistieken te zien en planningsrapportages te maken.

Integratie van mobiele Werkbon

De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld ook gebruikmaken van onze extra functionaliteit ‘Mobiele Werkbon’ op basis van webtechnologie: de Webwerkbon. Hiermee kunt u vanuit de planning werkopdrachten doorzetten naar de buitendienst. Door middel van verschillende iconen, die staan voor ‘ontvangen opdracht’, ‘rijden naar opdracht’, ‘aan het werk’, en ‘vertrek’ is ook de actuele status per opdracht en het verloop van de betreffende dag perfect inzichtelijk voorde planner.

Publicatiedatum 19 september 2016

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software