Image
Deel deze
pagina

Naar de top van Galibier voor Fiets voor een Huis!

Op 16 juli hebben 12 medewerkers van Syntess Software de Galibier bekommen; fietsend, hardlopend of klimmend. Het doel waarvoor Syntess zich heeft ingezet is Fiets voor een Huis. Per medewerker werd een fors bedrag opgehaald en ter beschikking gesteld voor de bouw van woningen in Bangladesh. De medewerkers van Syntess werden vergezeld door Ireen Wüst, meervoudig olympisch- en wereldkampioen schaatsen. Ireen is sinds 2014 ambassadeur voor de organisatie Syntess Software.

Meer informatie over deze actie kunt u vinden op www.fietsvooreenhuis.nl.

Publicatiedatum 9 augustus 2016

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.