Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Image
Deel deze
pagina

Naar de top van Galibier voor Fiets voor een Huis!

Op 16 juli hebben 12 medewerkers van Syntess Software de Galibier bekommen; fietsend, hardlopend of klimmend. Het doel waarvoor Syntess zich heeft ingezet is Fiets voor een Huis. Per medewerker werd een fors bedrag opgehaald en ter beschikking gesteld voor de bouw van woningen in Bangladesh. De medewerkers van Syntess werden vergezeld door Ireen Wüst, meervoudig olympisch- en wereldkampioen schaatsen. Ireen is sinds 2014 ambassadeur voor de organisatie Syntess Software.

Meer informatie over deze actie kunt u vinden op www.fietsvooreenhuis.nl.

Publicatiedatum 9 augustus 2016
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven