Deel deze
pagina

iPad gewonnen door Lilian Suijkerbuijk uit Roosendaal

Op de beurs VSK stelde Syntess Software twee iPads beschikbaar voor technische dienstverleners die zich hadden aangemeld op onze website. De eerste iPad is gewonnen door Lilian Suijkerbuijk van het bedrijf D.M. Suijkerbuijk en Zn. uit Roosendaal. De iPad is recentelijk overhandigd door account manager Gert-Jan van de Sluis. Het thema van de iPad stond centraal in het teken van de "webwerkbon" en de web-urenadministratie". We feliciteren Lilian met dit cadeau. De tweede winnaar is inmiddels ook bekend. We publiceren ook hiervoor binnenkort een nieuwsbericht.


Publicatiedatum 6 maart 2012

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.