Image
Deel deze
pagina

Syntess Software fietst voor een huis!

Een dak boven je hoofd hebben is voor de meeste Nederlanders vanzelfsprekend. Maar voor veel mensen in Bangladesh is dit helaas niet het geval. In een land met 150,5 miljoen mensen moeten zo'n 47 miljoen van minder dan één dollar per dag rondkomen. Oorzaken van deze armoede zijn onder andere de overbevolking en natuurrampen. Zo kampt het land jaarlijks met overstromingen waardoor vele gezinnen hun huis zijn kwijtgeraakt. En dat ligt Syntess Software, een Zeeuws bedrijf, nauw aan het hart! Daarom steunen wij dit jaar de actie van ‘Wereldfoundation’ en ‘Woord en Daad’: Fiets voor een Huis.

Voor een huis gaan we naar de top

Ons team van Syntess-medewerkers is al hard aan het trainen om op 16 juli de Galibier te beklimmen. De Galibier is een berg in de Franse Alpen, hoger en met een langere beklimming dan de Alpe d'Huez. Het is aan Syntess de taak om per teamlid ten minste € 1000,- aan sponsorgeld op te halen, want met dit bedrag kan precies één huis gebouwd worden. De afgelopen jaren heeft de stichting Fiets voor een Huis dankzij alle deelnemers al meer dan 1000 huizen weten te realiseren. Een schitterend doel dus!

Steun ons en doneer!

De beklimming kan op de fiets, wandelend of hardlopend. Ons team bestaat uit twee hardlopers, negen wandelaars en twee fietsers. Om mee te kunnen doen is er dus € 1000,- per deelnemer nodig, maar meer is natuurlijk nog mooier. Ondersteun dit geweldige initiatief en sponsor ons via www.fietsvooreenhuis.nl/teamsyntesssoftware. Het gehele team is te sponsoren, maar individuele deelnemers sponsoren kan natuurlijk ook.

Meer informatie over deze actie kunt u vinden op www.fietsvooreenhuis.nl.

Publicatiedatum 4 mei 2016
Fiets voor een Huis

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.