Image
Deel deze
pagina

ERP vanuit de praktijk van technisch dienstverleners

Alles in één pakket: van calculatie tot buitendienst, van materieelbeheer tot eindbalans

Syntess Software is ontstaan vanuit de praktijk van een technisch dienstverlener en heeft bijna 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van praktijkgerichte erp- en mobiele oplossingen. Onze vakkennis van uw werkprocessen vormt de essentiële basis voor goede software voor uw onderneming. Dit alles in één totaalpakket, modulair opgezet met een naadloze integratie tussen projectadministratie en service & onderhoud.

Praktijkgerichte ERP- en mobiele software, afgestemd op uw vakmensen

Waar de meeste software primair voor de financiële afdeling werd ontwikkeld en later met aanhangsels werd uitgebreid richting andere afdelingen, draaide Syntess Software dit om. We legden de focus op de dagelijkse praktijk waar medewerkers in uw organisatie mee te maken hebben. In veel gevallen zijn deze medewerkers geen financieel onderlegde personen. We ontwikkelden een praktijkgericht pakket waarbij iedere medewerker zich als een vis in het water voelt. Ook de medewerkers van de financiële administratie overigens! We bedachten een uniek totaalpakket, modulair opgezet, overal op dezelfde manier werkend. Wij bedachten de verregaande integratie tussen projectadministratie en service & onderhoud. Dit alles resulteerde in de krachtige totaaloplossing Syntess Atrium!

Voor het MKB en grote project- en servicegerichte bedrijven

We bieden geïntegreerde software voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. In Nederland zijn ruim 3.000 technisch dienstverleners werkzaam met onze softwareproducten. Tot onze klantenkring behoren: 

We integreren alle toepassingen, van artikel- en materieelbeheer, Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) tot en met de financiële administratie, in één systeem. Zo onderscheiden onze producten zich door hun eenvoud, transparantie, branchegerichtheid en aansluiting op de praktijk.

Wat u van onze software mag verwachten?

  • Software waarmee zowel uw vakmensen als administratief personeel kan werken. 
  • Projectadministratie en service & onderhoud naadloos gesmeed tot één geheel. 
  • Volledige integratie van uw bedrijfsprocessen: van calculatie tot buitendienst, van materieelbeheer tot eindbalans. 
  • Geen losse koppelingen en dubbele data-invoer die uw werk onnodig tijdrovend maken. 
  • Eén partner, van productontwikkeling tot nazorg.
Publicatiedatum 15 september 2016

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.