Image
Deel deze
pagina

Een bedankje van een tevreden klant

Wij zijn trots op onze klanten

Installatiebedrijf Verspeek is één van onze tevreden klanten die werkt met Syntess Atrium. Zij zijn een modern en gespecialiseerd installatiebedrijf en bestaan al ruim 25 jaar. In de loop der jaren hebben zij een grote klantenkring van particulieren, kleine- en middelgrote bedrijven en ondernemingen in de agrarische sector opgebouwd.

Tevreden klant van Syntess Atrium

Publicatiedatum 21 september 2016

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.