Image
Deel deze
pagina

Videoverslag Fiets voor een Huis 2015

Ons sportieve team van Syntess Software beklom op zaterdag 22 augustus 2015 de Galibier in Frankrijk voor het goede doel Fiets voor een Huis. Door deze geweldige prestatie hebben zij een mooi bedrag bij elkaar gefietst (en gelopen) om mensen in Bangladesh een dak boven hun hoofd te bieden. Namens het team danken wij nogmaals alle sponsoren en donateurs voor hun bijdrage! Meer informatie over deze actie kunt u vinden op www.fietsvooreenhuis.nl.

Wilt u onze mensen in actie zien? Bekijk dan hiernaast het videoverslag van deze topprestatie!


Publicatiedatum 3 november 2015
Videoverslag Fiets voor een Huis 2015
Syntess fietst voor een huis

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zicht hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Supporting meervoudig Olympisch kampioen Ireen Wüst - Syntess Software