Deel deze
pagina

Syntess sluit 2011 goed af

Ondanks de nog voortgaande lage conjunctuur, zeker ook in de bouwsector, heeft Syntess Software een goed 2011 achter de rug.
 
Ondernemers in de installatie-, nautische en bouwsector zijn kennelijk ook in moeilijke tijden bereid om te investeren in software die het bedrijfsproces ondersteunt.
Ook Syntess Software investeert in de verdere ontwikkeling van haar producten. Belangrijke ontwikkeling is het steeds meer rechtstreeks gebruikmaken van informatie die op internet beschikbaar is. Zoals artikelinformatie, die niet meer eerst hoeft te worden ingelezen maar vanaf de leverancier direct kan worden overgenomen in de calculatie of factuur.  We staan hier nog maar aan het begin van veel nieuwe mogelijkheden. Verder is het aandeel vann in gebruik genomen werkvloerapplicaties sterk gestegen. Als belangrijkste item valt de webwerkbon te vermelden evenals de weburen applicatie.
 
Publicatiedatum 2 januari 2012

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.