Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Deel deze
pagina

Syntess sluit 2011 goed af

Ondanks de nog voortgaande lage conjunctuur, zeker ook in de bouwsector, heeft Syntess Software een goed 2011 achter de rug.
 
Ondernemers in de installatie-, nautische en bouwsector zijn kennelijk ook in moeilijke tijden bereid om te investeren in software die het bedrijfsproces ondersteunt.
Ook Syntess Software investeert in de verdere ontwikkeling van haar producten. Belangrijke ontwikkeling is het steeds meer rechtstreeks gebruikmaken van informatie die op internet beschikbaar is. Zoals artikelinformatie, die niet meer eerst hoeft te worden ingelezen maar vanaf de leverancier direct kan worden overgenomen in de calculatie of factuur.  We staan hier nog maar aan het begin van veel nieuwe mogelijkheden. Verder is het aandeel vann in gebruik genomen werkvloerapplicaties sterk gestegen. Als belangrijkste item valt de webwerkbon te vermelden evenals de weburen applicatie.
 
Publicatiedatum 2 januari 2012
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven