Deel deze
pagina

Syntess en ZET solutions gaan de samenwerking aan!


Gisteren hebben Syntess Software en ZET solutions b.v. hun handtekening gezet onder een overeenkomst en gaan hiermee een nauwe samenwerking aan. De samenwerking heeft betrekking op uitwisseling van facturen (zowel verkoop als inkoop) met het platform Z-factuur.

Z-factuur biedt de volgende mogelijkheden:
  • betalingen via Ideal;
  • gestandaardiseerde formaten;
  • elektronisch inlezen van inkoopfacturen in Syntess Atrium  (van instanties als bijvoorbeeld de Overheid).
Abco de Munck, Commercieel directeur Syntess Software (L) en Lex van Lent, Algemeen directeur ZET solutions (R)
Publicatiedatum 25 september 2014

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.