Deel deze
pagina

Syntess Software viert 25 jarig bestaan

Syntess Software vierde in juni 2012 haar 25-jarig jubileum. Ontstaan vanuit de praktijk van een installatiebedrijf uit Zierikzee heeft Syntess Software zich ontwikkeld als een speler met een geheel eigen visie: één pakket bieden met alle functionaliteit, uniform opgebouwd, in de taal van de werkvloer, uitmondend in een financiële administratie.

Syntess Software is de langst bestaande automatiseerder voor de installatiebranche. Zo werd al in 1987 Syntess Prisma geïntroduceerd, in 2005 opgevolgd door een nieuw ERP pakket: Syntess Atrium. Op dit moment werken meer dan drieduizend installatiebedrijven met producten van Syntess Software.

Syntess Software ontwikkelt, verkoopt en implementeert administratieve, logistieke en mobiele softwareoplossingen voor kleine, middelgrote en grote bedrijven in de installatiebranche, de bouwsector en de nautische sector. De missie van Syntess Software is daarbij deze bedrijven de beste software te bieden met de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid. De organisatie telt ruim 100 medewerkers, werkzaam vanuit vestigingen in Gorinchem en Zierikzee. Kijk voor meer informatie op www.syntess.nl of bel 088 - 4080410.


Publicatiedatum 14 juni 2012

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.