Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Deel deze
pagina

Syntess Software viert 25 jarig bestaan

Syntess Software vierde in juni 2012 haar 25-jarig jubileum. Ontstaan vanuit de praktijk van een installatiebedrijf uit Zierikzee heeft Syntess Software zich ontwikkeld als een speler met een geheel eigen visie: één pakket bieden met alle functionaliteit, uniform opgebouwd, in de taal van de werkvloer, uitmondend in een financiële administratie.

Syntess Software is de langst bestaande automatiseerder voor de installatiebranche. Zo werd al in 1987 Syntess Prisma geïntroduceerd, in 2005 opgevolgd door een nieuw ERP pakket: Syntess Atrium. Op dit moment werken meer dan drieduizend installatiebedrijven met producten van Syntess Software.

Syntess Software ontwikkelt, verkoopt en implementeert administratieve, logistieke en mobiele softwareoplossingen voor kleine, middelgrote en grote bedrijven in de installatiebranche, de bouwsector en de nautische sector. De missie van Syntess Software is daarbij deze bedrijven de beste software te bieden met de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid. De organisatie telt ruim 100 medewerkers, werkzaam vanuit vestigingen in Gorinchem en Zierikzee. Kijk voor meer informatie op www.syntess.nl of bel 088 - 4080410.


Publicatiedatum 14 juni 2012
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven