Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Deel deze
pagina

Opvragen beschikbaarheid Oosterberg

De functie "Opvragen beschikbaarheid" is nu ook beschikbaar voor leverancier Oosterberg.

Met de functie "Opvragen beschikbaarheid" kan direct opgevraagd worden wat de beschikbaarheid is van alle benodigde artikelen. Syntess vraagt via internet de betreffende informatie op bij het logistieke systeem van de aangesloten leveranciers. In één oogopslag is zichtbaar of er problemen zullen zijn m.b.t. de levering van het betreffende materiaal. Zo komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u de artikelen bestelt. Snel en eenvoudig.

Raadpleeg het leveranciersoverzicht voor een actueel overzicht van de leveranciers die deze functionaliteit ondersteunen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Verkoop via telefoonnummer
088 - 40 80 410 of via verkoop@syntess.nl.

Publicatiedatum 4 november 2011
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven