Deel deze
pagina

Opvragen beschikbaarheid Oosterberg

De functie "Opvragen beschikbaarheid" is nu ook beschikbaar voor leverancier Oosterberg.

Met de functie "Opvragen beschikbaarheid" kan direct opgevraagd worden wat de beschikbaarheid is van alle benodigde artikelen. Syntess vraagt via internet de betreffende informatie op bij het logistieke systeem van de aangesloten leveranciers. In één oogopslag is zichtbaar of er problemen zullen zijn m.b.t. de levering van het betreffende materiaal. Zo komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u de artikelen bestelt. Snel en eenvoudig.

Raadpleeg het leveranciersoverzicht voor een actueel overzicht van de leveranciers die deze functionaliteit ondersteunen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Verkoop via telefoonnummer
088 - 40 80 410 of via verkoop@syntess.nl.

Publicatiedatum 4 november 2011

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.