Deel deze
pagina

Onze website is in een nieuw jasje gestoken!

Misschien heeft u het al opgemerkt: onze website heeft een restyle gekregen!

Een website blijft altijd in ontwikkeling, maar de snelle toename van het gebruik van mobiele devices, maakte het noodzakelijk onze website responsive te maken (de website past zich automatisch aan naar de schermgrootte van mobiele telefoons en tablets).

Door een vereenvoudigde structuur, minder pagina's en nieuwe navigatie hopen we dat u als bezoeker sneller kunt vinden wat u zoekt.

En mist u iets? Laat het ons weten via marketing@syntess.nl!

Veel leesplezier toegewenst!
Publicatiedatum 17 november 2014

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.