Image
Deel deze
pagina

Integratie Syntess Atrium en Loonadministratie SCAB

UPDATE: Inmiddels zijn wij gestopt met de SCAB-koppeling.

Urenregistratie is in de markt van bouw- en installatiebedrijven een zeer belangrijk onderwerp gezien de veelzijdigheid van werkzaamheden. Het verlonen van deze informatie is voor veel ondernemers een kostbare en tijdrovende zaak waarbij ook nog veel wet- en regelgeving van toepassing is.

Syntess Software heeft daarom in samenwerking met SCAB een unieke module ontwikkeld die automatisch data uitwisselt tussen de urenadministratie van Syntess Atrium en de loonverwerking van SCAB. Maar dat niet alleen, beide systemen wisselen ook de loonjournaalposten én de vaste gegevens van de werknemers met elkaar uit. Zodoende zijn deze bedrijfsprocessen optimaal op elkaar afgestemd en ervaren gebruikers direct efficiencyvoordelen.

Waar Syntess Atrium de processen automatiseert verzorgt SCAB de complete loonadministratie . SCAB verzorgt dit tegen een scherp tarief en heeft een uitgebreide expertise. Syntess Software en SCAB Loonadministratie kennen als geen ander de Installatie- en bouw branche.

Voor meer informatie kunt u bij ons terecht via de afdeling verkoop, 088-4080410 of via verkoop@syntess.nl.

Mark Fokke, Manager loonadministratie SCAB (L) en Abco de Munck, Commercieel directeur Syntess Software (R)

Publicatiedatum 14 april 2015

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.