Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieMelding niet meer tonen
Deel deze
pagina

Deeplink en elektronische facturen van Verholt en Econosto

Deeplinken en het ontvangen van elektronische facturen is vanaf heden ook mogelijk bij de leveranciers Verholt en Econosto.

Deeplinken houdt in dat de Syntess gebruiker met een druk op de knop vanuit Syntess, via internet kan inzoomen op de uitgebreide artikelinformatie op de site van de leverancier. Dit kan vanuit alle onderdelen, van calculatie t/m facturering. Zo wordt het mogelijk om bijv. direct actuele technische informatie, afbeeldingen, voorraadinformatie en fabrikantinformatie van een artikel op te vragen. Een uitgebreidere uitleg over deze functie is te vinden in de Help.

Inlezen en verwerken van inkoopfacturen is een uitbreiding op de crediteurenmodule onder de naam "Inlezen inkoopfacturen". Met behulp van deze optie kunnen de, veelal per e-mail, ontvangen facturen van de toeleverancier ingelezen en verwerkt worden. Het handmatig inboeken van inkoopfacturen behoort daarmee tot het verleden. Na het importeren van de digitale inkoopfacturen worden de gedane bestellingen en de daarbij behorende afleveringen met pakbonnen automatisch gecontroleerd en gematcht. Minder kans op fouten en snellere verwerking van de gegevens zijn de grote voordelen.

Zie het leveranciersoverzicht voor de functionaliteit die door de diverse leveranciers in combinatie met Syntess ondersteund wordt.

Publicatiedatum 10 september 2012
We presenteren onze software altijd persoonlijk

We presenteren onze software altijd persoonlijk. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd. U mag dus een goede gesprekspartner verwachten. Ons doel is om uw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.  

Vraag een demonstratie aan
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Onze contactgegevens zijn:

Spijksedijk 16a 
4207 GN Gorinchem
088 - 40 80 410
verkoop@syntess.nl

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken. 

Download de productbrochure van Syntess Atrium, het ERP systeem voor project- en servicegerichte bedrijven