Image
Deel deze
pagina

Loonadministratie geïntegreerd met SCAB

Uren- en loongegevens worden automatisch uitgewisseld vanuit één database

UPDATE: Inmiddels zijn wij gestopt met de SCAB-koppeling

Inmiddels is het weer een jaar geleden dat Syntess Software een naadloze koppeling realiseerde met de salaris software van SCAB. Naadloos aangezien het ‘single point of entry principe’ ervoor zorgt dat looninformatie zoals stamgegevens, maar ook bijvoorbeeld uren, slechts op één plek te hoeven worden ingevoerd. Uiteraard in Syntess Atrium, waarna de loonverwerking één op één door SCAB wordt uitgevoerd.

Het inlezen of ophalen van bestanden is dan ook verleden tijd. Een verdere vorm van systeemintegratie dus waarbij we niet alles zelf doen, maar wel specialisten inschakelen die onze dienstverlening verder optimaliseren. Natuurlijk lopen dit soort processen nu ook bij u goed (het is immers de loonverwerking) maar op het vlak van efficiency en foutvoorkoming zijn vaak nog stappen te maken. Syntess Atrium heeft die dus al voor u, samen met SCAB, ontwikkeld en beschikbaar. Voor meer informatie kunt u bij ons terecht via de afdeling verkoop, 088-4080410 of via verkoop@syntess.nl

Overstap naar SCAB

Werkt u al met Syntess Atrium en wilt u dit voordeel ook ervaren? Maak dan de overstap naar SCAB voor uw loonadministratie of vraag eerst een demonstratie aan bij u op kantoor. Daarnaast biedt SCAB nog meer voordeel. Zij verzorgen uw complete loonadministratie tegen een scherp tarief en met unieke expertise. Kijk voor meer info op www.scabadvies.nl

Publicatiedatum 13 oktober 2016

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.