Image
Deel deze
pagina

Syntess Atrium is als partner wederom DICO-gecertificeerd

Syntess Atrium heeft opnieuw het DICO-certificaat behaald! Hiermee garanderen we betrouwbare kwaliteit en stelt u in staat om veilig gegevens te delen, in elke stap van uw digitale samenwerking in de bouw- en techniekketen.

Waarom vinden wij dit certificaat zo belangrijk?

In de wereld van digitale bouwprocessen kan een kleine fout bij het invoeren van gegevens leiden tot inefficiëntie en onnodige kosten. Daarom hechten wij veel waarde aan nauwkeurige gegevens. Met Syntess Atrium en het DICO-certificaat bieden we u de zekerheid van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid bij het delen van data.

Wat is DICO eigenlijk?

DICO is geen software op zich, maar een reeks afspraken die worden ondersteund door de ERP-software in de bouw- en technieksector. Het stelt u in staat om elektronische berichten uit te wisselen met uw klanten en leveranciers. Meer dan 4.000 fabrikanten, groothandels, bouw-, onderhouds- en installatiebedrijven, en woningcorporaties maken al gebruik van de DICO Standaard via de ERP-software van een van de 150 aangesloten softwareleveranciers, waaronder dus Syntess Atrium.

Publicatiedatum 23 april 2024

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.