Image
Deel deze
pagina

Klantverhaal: Installatiebedrijf Verspeek

"De cv-ketel is natuurlijk heel belangrijk, maar nog crucialer is de reis van 20 jaar daarna!"

In een tijd waarin de installatiebranche bloeit, groeit de nadruk op klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid. Terwijl meer opdrachten kansen bieden, brengen ze ook uitdagingen met zich mee, zoals minder tijd per klant, projecten uitstellen of zelfs annuleren. Om meer opdrachten aan te kunnen nemen, is vaak meer personeel nodig. Echter, in een periode van krapte is het behouden van vakmensen essentieel. Dit is waar het verhaal van Installatiebedrijf Verspeek begint.

Installatiewerk is meer dan techniek

Martijn Verspeek, eigenaar van Installatiebedrijf Verspeek, weet de essentie van zijn dienstverlening krachtig te verwoorden: "De cv-ketel is natuurlijk heel belangrijk, maar nog crucialer is de reis van 20 jaar daarna, waarin we klaarstaan voor de mensen en warmte leveren." Zijn woorden doorgronden de diepere betekenis van klantrelaties: het gaat om meer dan alleen technische expertise. "We streven ernaar om fans te creëren van ons bedrijf. Als mensen onze bedrijfsbus zien, willen we dat ze een geruststellend gevoel krijgen. We verkopen geen cv-ketels; we schenken warmte en een glimlach van begin tot eind."

Focus op Medewerkers en Team Dynamiek

Het draait bij Verspeek Installatiebedrijf niet enkel om klanttevredenheid, maar ook om medewerkerstevredenheid. Martijn benadrukt dit met passie: "Onze medewerkers, Goeie Gasten, zijn ons meest kostbare bezit. Zij zijn degenen die de glimlach op het gezicht van onze klanten brengen." De reputatie van het bedrijf is zo sterk dat er zelfs een wachtlijst is voor potentiële medewerkers, voornamelijk dankzij de enthousiaste verhalen van zijn huidige Goeie Gasten.

"De cv-ketel is natuurlijk heel belangrijk, maar nog crucialer is de reis van 20 jaar daarna, klaarstaan voor de mensen en warmte leveren."

Syntess Atrium als onmisbare partner

Martijn raakt enthousiast wanneer hij praat over de rol van Syntess Atrium bij het versterken van betrokkenheid en klantbeleving. "Dankzij Syntess Atrium hebben we te allen tijde alle benodigde informatie binnen handbereik, zowel op kantoor als onderweg," legt hij uit. De software heeft niet enkel hun processen gestroomlijnd, maar heeft ook bijgedragen aan de gewenste klanttevredenheid. "Stel je voor dat een monteur ter plekke een specifiek onderdeel nodig heeft. Voorheen was dat een uitdaging, maar nu kunnen ze met slechts enkele klikken op hun smartphone in de app zien of het benodigde onderdeel in de bus ligt, bij een collega of op de zaak. Dit stelt ons in staat om snel en adequaat te handelen."

"Klantbeleving is de sleutel tot ons succes. En Syntess Atrium is onze partner bij het versterken van die beleving."

Optimalisatie van planning en communicatie

Martijn deelt hoe Syntess Atrium eveneens hun planning en communicatie heeft geoptimaliseerd. "Onze monteurs openen 's ochtends de Syntess app en zien onmiddellijk welke planning voor de dag staat. Of het nu om regulier werk gaat of een storingsdienst 's avonds, het geeft ons duidelijkheid en efficiëntie. Hierdoor vermijden we overbodige vragen en blijft iedereen goed geïnformeerd."

Het belang van ondersteuning en verdere optimalisering

Hij benadrukt het belang van ondersteuning: "Onze samenwerking met Syntess gaat verder dan enkel software. We hebben een toegewijde consultant die ons maandelijks bijstaat. Dit helpt ons om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren en nog meer uit de software te halen."

De noodzaak van digitalisering

Hij sluit met overtuiging af: "Het grote vlammetje is bij ons drie jaar geleden aangewakkerd, omdat ik toen de noodzaak zag om te digitaliseren. Ik ben ervan overtuigd dat kleinere bedrijven die niet bezig zijn met digitaliseren in de toekomst moeite zullen hebben om bestaansrecht te behouden."

Ontdek de Kracht van Syntess Atrium Software

Nieuwsgierig naar hoe je de tevredenheid van je medewerkers en klanten kunt verhogen? Download onze whitepaper voor waardevolle inzichten. Of vraag een persoonlijke demo aan, verzorgd door onze ervaren experts. Ervaar zelf hoe onze software de samenwerking tussen kantoor, monteurs en klanten stroomlijnt en je installatiebedrijf naar nieuwe hoogtes brengt.

Publicatiedatum 28 augustus 2023
Bekijk de video: Installatiebedrijf Verspeek

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.