Image
Deel deze
pagina

Veiligheid gegarandeerd met Syntess Atrium

De perfecte partner voor uw gasketelwet administratie

Met de certificering van de gasketwet laat u zien dat u een echte professional bent en staat voor veiligheid. Tuurlijk, er komt wat administratie bij kijken, maar Syntess Software maakt het een stuk makkelijker. Zo bent u niet alleen veilig bezig, maar ook nog eens hartstikke efficiënt!

De slimme oplossing voor de gasketelwet

De slimme oplossing voor de gasketelwet Syntess Atrium maakt uw administratie rondom de Gasketelwetgeving makkelijk. Van certificeringen tot kwaliteitsborging, alles wordt efficiënt en professioneel geregeld. Zo kunt u als installateur u volledig focussen op wat echt belangrijk is: uw klanten.

  • Alle data voor CO-certificering op één plek 
  •  Een goed ingericht kwaliteitssysteem 
  •  Het juiste personeel op de juiste projecten
Publicatiedatum 25 april 2023

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.