Image
Deel deze
pagina

Efficiënte projectenbeheer met Web-Acties

Naadloos geïntegreerd met Syntess Atrium

Met Web-Acties van Syntess Atrium wordt projectenbeheer een stuk eenvoudiger en efficiënter. Deze handige app stelt uw team in staat om projecttaken onderweg op te nemen en te beheren. In dit artikel laten we zien hoe Web-Acties uw buitendienstmedewerkers in staat stelt om op locatie efficiënter te werken en hoe het de communicatie met kantoor verbetert.

Toegankelijkheid en mobiliteit

Met Web-Acties hebben uw buitendienstmedewerkers altijd en overal toegang tot hun takenlijst. Of ze nu onderweg zijn of bij de klant op locatie, via hun smartphone of tablet kunnen ze acties bijwerken, nieuwe acties toevoegen en zelfs foto's van projecten uploaden. De mobiele app maakt het mogelijk om direct actie te ondernemen en productief te blijven, waar ze zich ook bevinden.

Efficiënt projectopnames op locatie

Verbeter uw projectenbeheer op locatie met Web-Acties van Syntess Atrium. Deze krachtige tool is o.a. ontworpen om buitendienstmedewerkers te ondersteunen bij nieuwe projectopnames. Met Web-Acties hebben uw medewerkers de mogelijkheid om hun takenlijst eenvoudig te beheren en acties direct toe te voegen of bij te werken. Dit resulteert in een geoptimaliseerde workflow en efficiënt projectenbeheer terwijl ze op locatie zijn.

Naadloze integratie met Syntess Atrium

De acties die in Syntess Atrium worden aangemaakt, zijn direct zichtbaar op de smartphone of tablet van de verantwoordelijke medewerker. Dit zorgt voor een naadloze integratie tussen het kantoor en het team op locatie. Wanneer een buitendienstmedewerker een actie afrondt via zijn mobiele apparaat, wordt de status direct bijgewerkt in Syntess Atrium Kantoor, waardoor real-time communicatie mogelijk is.

Inzicht in acties via Projectendossier

Via het Projectendossier in Syntess Atrium Kantoor heeft de projectleider direct toegang tot alle acties. Monitor de voortgang en beheer acties namens collega's indien nodig. Met Web-Acties heeft u altijd een overzicht van uw eigen acties en die van uw collega's, waar u ook bent - op uw smartphone of computer.

Efficiënte opvolging van acties

Met Web-Acties kunnen buitendienstmedewerkers tijdens het afronden van een actie direct een vervolgactie aanmaken. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat de workflow soepel verloopt. Bovendien kunnen medewerkers via de app acties aanmaken voor nieuwe projecten, zelfs als het project zich nog in de conceptfase bevindt. Dit stelt uw team in staat om snel te handelen en projectopnames efficiënt te beheren.

Optimaliseer projectdocumentatie

Tijdens het opnemen van nieuw werk kunnen buitendienstmedewerkers de spraaksoftware op hun mobiele apparaat gebruiken om de projectbeschrijving direct te laten uitwerken. Daarnaast kunnen foto's van de aangetroffen situatie als externe documenten aan een actie worden toegevoegd. Dit zorgt voor een volledige en geoptimaliseerde projectdocumentatie die gemakkelijk toegankelijk is via Syntess Atrium Kantoor.

Web-Acties

Met Web-Acties van Syntess Atrium kunnen uw buitendienstmedewerkers efficiënter werken en hun projecttaken eenvoudig beheren. Dankzij de toegankelijkheid en mobiliteit van de app kunnen ze altijd en overal acties bijwerken, nieuwe acties toevoegen en documentatie vastleggen. Dit leidt tot een verbeterde workflow, betere communicatie en geoptimaliseerd projectbeheer. Neem vandaag nog contact op met uw accountmanager van de afdeling Verkoop voor meer informatie of een demonstratie van Web-Acties.

Publicatiedatum 7 juni 2023

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.