Image
Deel deze
pagina

Btw op zonnepanelen afgeschaft

Verschillende btw-tarieven verwerken in Syntess Atrium

Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen afgeschaft. Bedrijven die zonnepanelen installeren bij particulieren mogen het tarief btw 0% toepassen. Voor installaties bij particuleren is dit handig, maar voor installaties bij bedrijven geldt de regeling niet. Hoe verwerk je deze verschillende tarieven in je administratie?

Iedere situatie is dus anders. Daarom hebben we in Syntess Atrium voor zowel installaties bij particulieren als bij bedrijven een oplossing om de verschillende btw-tarieven gemakkelijk te verwerken. Zo kan je aparte tariefgroepen maken of direct op de digitale werkbon verschillende btw-tarieven verrekenen.

Software voor installateurs van zonnepanelen

Syntess Atrium is ontwikkeld voor de installatiebranche. Voor installateurs van zonnepanelen hebben we genoeg functionaliteiten die het werk makkelijker maken. Benieuwd naar jouw superkrachten? Graag gaan we in gesprek om jouw wensen in kaart te brengen en te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.

Worden we ook jouw duurzame sidekick? Publicatiedatum 24 januari 2023

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.