Image
Deel deze
pagina

Werkopnames maken met Web-Acties

Takenmanager en To-Do app voor installatiebedrijven

Web-Acties is meer dan alleen een To-Do lijst. Met een breed scala aan functionaliteiten is het de ideale tool voor alle buitendienstmedewerkers. Werkopnames maken is een van de klussen waar deze veelzijdige actiemodule goed van pas komt.

Tijdens klussen en projecten komt veel informatie op je af. Informatie voor jou, maar ook voor je collega’s. Daarom is het handig om een plek te hebben waar je alle informatie, documentatie en taken rondom projecten op kan bijhouden.

Werkopnames maken via de app Web-ActiesTo-Do-Lijst en takenmanager voor de buitendienst

Web-Acties is het online verlengstuk van de Syntess Atrium module Acties en daarmee uitermate geschikt voor de (commerciële) buitendienst van installatiebedrijven. Maak acties aan voor jezelf of collega’s. Ben je klaar met jouw bijdrage binnen de actie? Dan kan je deze aan een andere collega toewijzen of een vervolgactie aanmaken. Koppel acties aan relaties, projecten en documenten, zo heb je altijd de juiste informatie beschikbaar. Op het dashboard hou je overzicht en controle op alle openstaande acties.

Handige app voor werkopnames

De veelzijdigheid van Web-Acties komt goed van pas bij het maken van werkopnames. Hoe dit in zijn werk gaat? In Syntess Atrium koppel je acties aan projecten. Dat kan zelfs als het project nog de projectfase ‘Concept’ heeft. Deze (project)actie verschijnt vervolgens direct op het mobiele apparaat van bijvoorbeeld de projectleider, die vervolgens naar het projectadres toegaat om het nieuwe werk op te nemen.

Tijdens het opnemen van het nieuwe werk kunnen buitendienstmedewerkers kiezen om via de spraaksoftware van hun tablet, smartphone of ander mobiel apparaat, de beschrijving van het project direct te laten uitwerken. Worden er foto’s van de aangetroffen situatie gemaakt, dan kunnen deze als nieuwe externe documenten aan een Web-Actie worden toegevoegd. Deze foto’s zijn vervolgens als extern document bij uw project in Syntess Atrium Kantoor in te zien.

Als er een Syntess Atrium-document aan de actie is gekoppeld, bijvoorbeeld de offerte, dan kan in de Web-Actie via het veld 'Hoort bij' hiervan een PDF-afdruk opgevraagd worden.


Meer apps voor de buitendienst

De app Web-Acties is onderdeel van een serie apps voor buitendienstmedewerkers, gericht op de installatiebranche. Zo blijven kantoor en buitendienst altijd met elkaar verbonden en verlopen projecten nog soepeler.Auteur:

John Schepers
Productmanager


Publicatiedatum 26 juli 2022

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.