Image
Deel deze
pagina

Werken volgens de VRKI-richtlijnen

Beveiligingsinstallaties in Syntess Atrium

Wil je als installatiebedrijf in de beveiligingsbranche voldoen aan de richtlijnen van de VRKI, dan is periodiek onderhoud aan alarmapparatuur van groot belang. Het bijhouden van alle installatiegegevens speelt een grote rol. Daarom hebben deze gegevens een eigen plek Syntess Atrium.

Werken volgens de VRKI

Met de Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI) bepaal je het inbraakrisico van woningen en bedrijfspanden. Het inbraakrisico bepaalt vervolgens welke beveiligingsmaatregelen er nodig zijn. Voor installatiebedrijven in de beveiligingsbranche een belangrijk aspect bij het bij het ontwerpen, opleveren en onderhouden van (gecertificeerde) beveiligingssystemen.

Certificeringen: BORG en VEB

Als installateur in de beveiligingsbranche heb je waarschijnlijk een BORG- en/of VEB-certificering en is dit onderdeel van de werkprocedures van jouw bedrijf. Het onderhouden en bijhouden van deze gegevens kan soms nog wel wat tijd in beslag nemen. Gelukkig is er software op de markt die je hierbij ondersteunt.

Voor beveiligingsbedrijven is het dus belangrijk dat je al deze informatie goed kan verwerken in je serviceadministratie. Werk je met bedrijfssoftware die afgestemd is op de beveiligingsbranche? Dan kan je bij klussen en projecten deze gegevens gemakkelijk opslaan en terugvinden. Bij inspecties kan je als BORG / VEB gecertificeerd bedrijf makkelijk aantonen dat je volgens de VRKI-richtlijnen werkt.

Beveiligingsinstallaties in Syntess Atrium

In Syntess Atrium kan je diverse soorten installaties toevoegen. Speciaal voor beveiligingsbedrijven heeft Syntess Atrium een functionaliteit waar alle informatie rondom beveiligingsinstallaties opgeslagen wordt. Onder het kopje BORG / VEB kan je alle informatie kwijt; kiezer, protocol, melding, meldkamers / bewakingsdienst, beveiligingsklassen en zones.Software voor het gehele installatiebedrijf

Ben je installateur in de beveiligingsbranche en ben je op zoek naar een manier om jouw bedrijfsprocessen te automatiseren? Wij denken graag met je mee.

Publicatiedatum 8 juni 2022

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.