Image
Deel deze
pagina

Syntess Atrium 6.7 is de nieuwe standaardversie

Meer dan 250 aanpassingen en klantwensen gerealiseerd

Vanaf begin mei hebben we een nieuwe standaardversie van onze software. Met Syntess Atrium 6.7 zijn er ruim 250 aanpassingen en klantwensen gerealiseerd. Een overzicht van de voornaamste updates binnen deze versie:

Nog veiliger inloggen

Het wachtwoord van Syntess Atrium gebruikers is beveiligd en versleuteld. In Atrium 6.7 hebben we de manier van versleutelen nog verder aangescherpt. Zo blijven gegevens veilig en hou je onbevoegden buiten.

Werken met actieschema’s

Bij groot deel van projecten en opdrachten komen steeds dezelfde acties en routines naar voren. Daarom kan je vanaf deze versie actieschema’s aanmaken. Roep losse schema’s aan of koppel ze aan de verschillende fases van een project.

Documenten digitaal ondertekenen

Met het optionele product Digitaal ondertekenen is het nu mogelijk om brieven en offertes digitaal te laten ondertekenen. Syntess Atrium maakt hiervoor gebruik van het platform van ValidSign. Hoewel Digitaal Ondertekenen al klaar is voor Syntess Atrium 6.7 moeten we voor de officiële release van dit product nog even wachten tot december 2022.

5x makkelijker calculeren

Om calculaties nog sneller en gemakkelijker te laten verlopen zijn er 5 aanpassingen doorgevoerd.

 1. Voorkeursleveranciers
  Reken met de prijzen van jouw voorkeursleverancier voor een project
 2. Groepswijzigingen
  Pas gemakkelijk een groep gegevens aan, zoals eigenaar, referentie, verkoopconditie voorkeursleverancier, en de plandatum calculatie.
 3. Artikelen samenvoegen
  Voeg geselecteerde regels samen voor meer overzicht
 4. Sommeren geselecteerde regels
  Zie de totale prijs van de geselecteerde regels
 5. Moeilijkheidsfactor aangescherpt
  Bereken nog nauwkeuriger de prijs van.

Nog meer gebruiksgemak met de Web-Werkbon

Om het gebruiksgemak van onze digitale werkbon-app hoog te houden voeren we regelmatig kleine en grotere updates uit. Zo is in Atrium 6.7 onder andere scanfunctionaliteit uitgebreid. Naast barcodes, kan je nu ook EA-8 en QR-codes scannen. Daarnaast hebben we de interface weer wat updates gegeven. Omdat we merken dat monteurs vaak per installatie met andere gegevens werken, kan je de layout van het scherm nu per installatietype aanpassen op zowel installatie als componentregelniveau.

Scannen met je smartphone en tablet

Web-Scanning Plus is een nieuwe app voor de werkvloer, met nog meer functionaliteit voor voorraadbeheer. En waar je voorheen nog gebonden was aan een beperkte selectie barcodescanners, kan je vanaf nu je eigen scanner (mits voorzien van webrowser) kiezen. Heb je geen barcodescanner? Dan kan je ook je mobiele telefoon of tablet als scanner gebruiken.

Nog meer nieuwe functies en updates

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit alle aanpassingen van deze update. Voor Syntess Atrium gebruikers is het volledige overzicht op Mijn Syntess te vinden. Ben je geen klant en wil je meer over Syntess weten? Neem contact op en wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Publicatiedatum 23 november 2022

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.