Image
Deel deze
pagina

Productnieuws: Release Syntess Atrium 6.6

Ruim 275 aanpassingen en klantwensen gerealiseerd

Vanaf begin mei hebben we een nieuwe standaardversie van onze software. Met Syntess Atrium 6.6 zijn er ruim 275 aanpassingen en klantwensen gerealiseerd. Een overzicht van de voornaamste updates binnen deze versie:

Bizcuit Scan en herken

De nieuwe functie 'Bizcuit scan en herken' is toegevoegd. Hiermee kunnen facturen die binnenkomen in PDF-formaat worden geüpload naar Bizcuit. Belangrijke velden zoals factuurnummer, bedrag, factuurdatum etc. worden herkend en omgezet naar een elektronisch formaat dat ingelezen kan worden.

Factureren via Peppol

Nog meer goed nieuws voor de financiële administratie. Gebruikers van e-factureren via Peppol kunnen nu ook een Peppol ID toevoegen aan Syntess Atrium. Het Peppol ID is een adres wat gebruikt wordt om facturen op te ontvangen. Leveranciers gebruiken het Peppol ID om facturen naar toe te sturen.

Calculeren met toekomstige prijzen

De materiaalprijzen staan al langere tijd onder druk. Daarom kondigen leveranciers toekomstige prijswijzigingen aan. In Syntess Atrium is het mogelijk om met deze toekomstige prijzen te calculeren. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Werken met distributiecodes

Werkvoorbereiding wordt nog gemakkelijker met distributiecodes. Werk je vaak met halffabricaten of artikelen die intern nog gekeurd of gelabeld moeten worden, voordat ze naar de uiteindelijke klant of project gaan? De nieuwe versie van Syntess Atrium maakt het mogelijk om met distributiecodes te werken.

Klantportal uitgebreid

De online omgeving waar jouw klanten en co-makers terecht kunnen is verder uitgebreid. Naast het delen en inzien van gegevens, kunnen klanten via de klantportal storingen melden. Bij het melden van storingen is het nu ook mogelijk om foto’s en documenten toe te voegen.

Werken met installaties makkelijker

Geen handmatige invoer meer, maar importeer je lijsten met installatiecomponenten vanuit Excel bestanden. Daarnaast zijn de filtermogelijkheden uitgebreid, zodat je makkelijker installaties kunt vinden.

Voorbereid op de toekomst met waterstofinstallaties

Om mee te gaan in de ontwikkelingen rondom waterstofinstallaties heeft Syntess Atrium het installatietype “waterstof” toegevoegd aan het rijtje installatietypes. Naast de bestaande types voor onder andere verwarming, koeling, ventilatie en zonne-energie heeft waterstof nu ook een eigen plaats in de serviceadministratie.

Web-Werkbon nog makkelijker in gebruik

De digitale werkbon is een veelgebruikte functionaliteit voor de buitendienst. Met de nieuwe schermindeling kan je nog sneller werkbonnen vinden. Een nieuwe optie is het toevoegen en inzien van conditiemetingen.

Mailintegratie met Office 365

Met de verzendserver kan je mails en documenten vanuit Syntess Atrium versturen. Gezien Microsoft Office 365 steeds meer een standaard wordt binnen bedrijven, werkt nu ook de verzendserver samen met deze clouddienst van Microsoft.

Nog meer nieuwe functies en updates

Voor Syntess Atrium gebruikers is het volledige overzicht op Mijn Syntess te vinden. Ben je geen klant en wil je meer over Syntess weten? Neem contact op of vraag een demo aan. Wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Publicatiedatum 24 mei 2022

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.