Image
Deel deze
pagina

Nieuwe app: Web-Scanning Plus

Stuur het logistieke proces vanaf de werkvloer aan

Syntess Software brengt met Web-Scanning Plus een nieuwe app uit voor de werkvloer, met nog meer functionaliteit voor voorraadbeheer. En waar je voorheen nog gebonden was aan een beperkte selectie barcodescanners, kan je vanaf nu je eigen scanner kiezen.Heb je geen barcodescanner? Dan kan je ook je mobiele telefoon of tablet als scanner gebruiken.

Met Web-Scanning Plus stuur je het logistieke proces vanaf de werkvloer aan. Met deze nieuwe applicatie maak je snel en eenvoudig materiaaluitgiften, tellijsten en bestelverzoeken aan en scan je de tarieven hiervoor. De overzichtelijke interface bestaat uit 2 knoppen; Voorraad en Bestellen.

Via deze nieuwe knoppen voeg je op de werkvloer gemakkelijk materiaaluitgiften, retouren, tellijsten en bestelverzoeken toe en kan je ze ook weer wijzigen. Het keuzemenu van Web-Voorraad is hieronder terug te zien in de rechter afbeelding. Later kunnen de gescande regels via de knop [Verwerken data] verwerkt worden in Syntess Atrium Kantoor.


Kies je eigen barcodescanner

Web-Scanning Plus heb je een vrije apparaatkeuze. De app werkt op alle barcodescanners die uitgerust zijn met een moderne browser. Je bent niet meer gebonden aan een bepaald merk of type. Uitzonderingen zijn er wel: Web-Scanning Plus werkt niet in combinatie met de CipherLab 8630 scanner – deze heeft namelijk geen browser.

Met deze nieuwe werkvloerapplicatie kunt u materiaaluitgiften, tellijsten en bestelverzoeken aanmaken en de tarieven hiervoor inscannen op een scanner naar eigen keuze.

Scannen met je smartphone en tablet

Mobiele telefoons en tablets zonder camera zijn tegenwoordig een uitzondering. Daarom is de app nu ook geschikt om te scannen via de fotocamera van je draagbare apparaten.

Ieder medewerker een eigen scherm

Via de rechten in Syntess Atrium stel je per medewerker in wie welke logistieke taak (uitgiftes, retouren, tellijsten en verzoekregels) mag uitvoeren. Dus welke knoppen een monteur wel of niet ziet op zijn mobiele apparaat. Zo heeft iedere medewerker een scherm welke voor zijn taken ingericht is.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.Auteur:

John Schepers
Productmanager


Publicatiedatum 4 augustus 2022

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.