Image
Deel deze
pagina

Installateurs stralen in nieuwe campagne Syntess Software

Een ode aan de installatiehelden van Nederland

Installateurs zijn onmisbaar voor de maatschappij. Syntess Software weet als geen ander hoe belangrijk de installatiebranche is en lanceert een nieuwe campagne waarin de installateur centraal staat. Een ode aan de installatiehelden van Nederland.

Wellicht sta je er als installateur niet altijd bij stil, maar door jouw inzet zorg je voor een betere leefomgeving in Nederland. Of je nu een lekkende kraan repareert, zonnepanelen installeert, een netwerk aanlegt of een compleet pand voorziet van installaties, voorzieningen en onderhoud. Je bent onmisbaar.

Installatiehelden staan centraal in de campagne

In een tijd waarin technologische ontwikkelingen elkaar in een rap tempo opvolgen en duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is de installatiebranche de branche die deze ontwikkelingen naar mensen en bedrijven brengt.

Als softwareleverancier voor de installatiebranche zijn we ruim 35 jaar nauw betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden van installatiebedrijven. We weten als geen ander hoe belangrijk installateurs zijn voor de maatschappij. En dat willen we benadrukken met deze campagne.

De campagne start met een videocommercial, die je de komende tijd veel voorbij ziet komen op onze Linkedinpagina en andere online kanalen. Voor radioluisteraars zijn we de komende tijd te horen op Radio 538, Qmusic en Radio 10. Geen radioluisteraar? Geen zorgen! Luister hem hier.

Samenwerking met ITN Groep

Voor de campagne wilden we samenwerken met vakmensen uit de installatiebranche, dus spelen echte installateurs spelen de hoofdrol in de commercial. Daarvoor hebben we de samenwerking gezocht met ITN Groep. Een familiebedrijf uit Nieuwdorp.

Na twee dagen hard werken stond alles op film, klaar voor de montage en nabewerking. Het eindresultaat mag er wezen. Deze is speciaal voor jullie: installateurs, helden, installatiehelden!

Sidekick voor installatiehelden

Als installatieheld sta je er niet alleen voor. Met een goed team van collega’s én een sidekick kan je nog meer bereiken. Op de speciale pagina voor installatiehelden lees je meer over de campagne en helpen we je op weg om nog meer uit jouw superkrachten te halen.

Publicatiedatum 14 september 2022
Bekijk de commercial - Installatiehelden

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.