Image
Deel deze
pagina

Feedbacksessie Noodverlichtingsinstallaties

De mening van Syntess Atrium gebruikers is belangrijk. Daarom organiseert Syntess Software feedbacksessies waarbij we met een aantal gebruikers in gesprek gaan over een specifiek Syntess-product. Met als rode draad hoe onze gebruikers het betreffende product ervaren in hun dagelijkse praktijk. Deze feedback is waardevol voor de verbetering van ons product.

Op 9 februari organiseren we een online feedbacksessie over noodverlichtingsinstallaties. Hiervoor zijn een aantal Syntess gebruikers benaderd waarbij we, via Microsoft Teams over dit onderwerp in gesprek gaan. Het evenement is inmiddels al volgeboekt. Binnenkort publiceren we een verslag van deze feedbacksessie.

Publicatiedatum 2 februari 2022

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.