Image
Deel deze
pagina

Digitaal ondertekenen in Syntess Atrium

Vereenvoudig het ondertekenproces

Wachten op ondertekende offertes kan lang duren als je documenten over en weer moet sturen. Met de release van Syntess Atrium 6.7 is het mogelijk om documenten en offertes digitaal te ondertekenen. Dit bespaart zowel voor het installatiebedrijf als voor de klant veel tijd en moeite.

Offertes en documenten digitaal laten ondertekenen is een uitkomst. Je bespaart een hoop papier en maakt het gemakkelijker voor je klanten; Niet meer heen en weer naar de scanner, printer en weer terug naar je bureau om vervolgens het document terug te sturen naar jou als opdrachtgever.

Maak je gebruik van ERP-software voor het maken van offertes en andere documenten? Dan wordt het hele proces nog gemakkelijker en heb je alles samen in één systeem.

Digtaal ondertekenen in Syntess Atrium

In onze ERP-software Syntess Atrium kan je documenten opstellen en offertes maken. Sinds deze maand is het ook mogelijk om de offertes en andere documenten te voorzien van digitale handtekeningen. Per document geef je aan wie het moeten ondertekenen, De ondertekenaars krijgen vervolgens een digitaal ondertekenverzoek via e-mail. De status van het proces is tot in detail terug te vinden bij de betreffende documenten en in het klantdossier. Zo heb je alle informatie overzichtelijk bij elkaar. Het ondertekenproces verloopt via een koppeling met onze partner ValidSign.

Screenshot - Digitaal ondertekenen in Syntess Atrium

Connector met ValidSign

Om de digitale handtekening in Syntess Atrium te realiseren, werken we samen met ValidSign. Dit bedrijf van Nederlandse bodem heeft met hun ValidSign-platform een solide en veilige oplossing neergezet op het gebied van digitale handtekeningen en eSigninatures. Naast hun eigen “kant-en-klare” platform, bieden zij zogenoemde connectoren aan met diverse softwarepakketten. De connector zorgt ervoor dat bedrijven ook vanuit hun eigen applicatie, zoals Exact of AFAS of Salesforce, documenten digitaal kunnen ondertekenen. Syntess Atrium maakt ook gebruik van deze connector.

Ook digitaal ondertekenen?

Digitaal ondertekenen wordt onder andere gebruikt in onze calculatiefunctionaliteiten. Wil je meer weten over digitaal ondertekenen of onze calculatie-software? Neem dan contact met ons op.

Publicatiedatum 19 december 2022

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.