Image
Deel deze
pagina

Dé drie functies van Bizcuit en Syntess Atrium

Maak het jouw financiële administratie gemakkelijk

Betalingen verwerken is niet altijd het meest favoriete klusje op de administratie-afdeling. Gelukkig zijn er tools op de markt die dit proces een stukje makkelijker maken. Een van deze tools is Bizcuit. Combineer Bizcuit met Syntess Atrium en je bespaart veel tijd op de financiële administratie.

Bizcuit is een jonge onderneming die zich focust op financiële technologieën. Zij hebben een platform ontwikkeld, welke banken koppelt aan boekhoudsystemen, ERP-systemen en andere bedrijfssoftware.

Syntess Atrium behoort tot een van de gelukkige softwarepakketten waarmee zij koppelen. Dit levert voor administratief medewerkers drie tijdbesparende functies op.

Functie 1: Bankafschriften downloaden en inlezen

Het belangrijkste is de basiskoppeling tussen de financiële administratie en de bank, die ervoor zorgt dat de bankafschriften automatisch in de boekhouding terecht komen. In Syntess Atrium stel je een aantal inleesmomenten in en de Koppeling Betalingsverkeer Banken met Bizcuit doet de rest.

Functie 2: Scan en Herken

Pling! Een nieuwe email met daarbij een factuur in PDF-formaat. Een digitale factuur? Ja. Direct in te lezen? Nee. Gelukkig heeft de bankenkoppeling een Scan en Herken functie. Belangrijke velden zoals factuurnummer, bedrag, factuurdatum etc. worden herkend en omgezet naar een elektronisch formaat dat wel ingelezen kan worden.

Functie 3: Betaalopdrachten maken én uploaden

Tweerichtingsverkeer: naast het inlezen van bankafschriften, is het ook mogelijk om van inkoopfacturen automatisch betaalopdrachten te maken en naar jouw voorkeursbank(en) te uploaden. Heb je een rekening bij ABN AMRO, ING, Rabobank, Knap, Bunq, Triodos Bank, SNS Bank, Regiobank of ASN Bank? Dan is deze optie voor jouw administratie beschikbaar.

De ontwikkelingen staan niet stil

Sinds de lancering van het product in 2020 merken we dat de koppeling met Bizcuit een favoriet product is bij onze klanten. Laag abonnementstarief, eenvoudige installatie en het is gemakkelijk in gebruik. En waar het uiteindelijk om draait: het verwerken van betalingen en betaalopdrachten verloopt een stuk sneller en gemakkelijker.

De technische ontwikkelingen bij Bizcuit staan niet stil. Meer banken ondersteunen betalingen via het platform, er worden meer betalingsmogelijkheden vrijgegeven en functionaliteiten ontwikkeld. Wij volgen deze ontwikkelingen en doen ons best om deze koppeling verder uit te breiden en te optimaliseren.

Kijk op de productpagina voor meer informatie of vraag een productdemo aan.

Publicatiedatum 15 februari 2022

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.