Image
Deel deze
pagina

Productnieuws: Release Syntess Atrium 6.5

Nieuwe feature voor projectmangement

Vanaf begin november hebben we een nieuwe standaardversie van onze software. Met Syntess Atrium 6.5 zijn er een aantal grote en kleine wijzigingen doorgevoerd. Binnen de release introduceren we ook een nieuw product gericht op projectleiders en projectmonteurs: Web-Projecten. Een overzicht van de voornaamste updates binnen deze versie:

Nieuw product: Web-Projecten

In het assortiment apps en online tools hebben we een product ontwikkeld gericht op projectleiders en projectmonteurs. Met Web-Projecten heb je altijd projectinformatie en documentatie bij de hand en kan je deze gemakkelijk bijwerken.

Online tools en apps: nog meer functionaliteit

Werkbonnen: Afspraken in Outlookagenda.

Voor organisaties die naast de digitale werkbon ook de Outlookagenda gebruiken, is het nu ook mogelijk om geplande afspraken automatisch in de Outlookagenda van monteurs te plaatsen.

Checklisthistorie in klantportal en Web-Werkbon

Na uitvoering van een werkbon wordt de doorgelopen checklist in Atrium 6.5 (indien gewenst) automatisch op de klantportal en in de historie op de werkbon app geplaatst. Zo kunnen zowel monteur als klant, altijd en overal de uitgevoerde werkzaamheden en controlewaardes van installaties terugzien. Handig voor audits en controles, of gewoon als naslagwerk.

Nog gebruiksvriendelijker

Diverse kleine aanpassingen maken het gebruik van de online tools en apps nog gemakkelijker. Zo is de layout en structuur van de Web-Werkbon tabbladen “Installatie” en “Werk” nu nog overzichtelijker en zijn pauzes in te geven en tijdsregels op te splitsen. Bij Web-Acties is de zoekfunctionaliteit uitgebreid, waardoor het zoeken naar gekoppelde documenten nog sneller gaat.

Maak het gebruikersmenu nog persoonlijker

Het gebruikersmenu is waar de werkdag van veel kantoorgebruikers van Syntess Atrium begint. Met de mogelijkheid om eigen snelkoppelingen naar veel gebruikte externe applicaties en websites, hoef je minder te schakelen en maak je de software een stukje persoonlijker.

Voorbereiden op de gasketelwet: CO-certificering vastleggen

De gasketelwet mag dan weer uitgesteld zijn tot 2023, maar het kan geen kwaad om op tijd de CO-certificering te behalen. In de nieuwe versie van Syntess Atrium kan je nu ook het CO-certificaat (aanmeldingsnummer) voor jouw organisatie vastleggen.

Uitbreiding Bizcuit functionaliteit

In 2020 is de koppeling met Bizcuit gerealiseerd. Hiermee kan je bankafschriften ophalen en inlezen in Syntess Atrium. De opgehaalde bankafschriften worden automatisch gekoppeld aan bijbehorende openstaande facturen. De nieuwste functie “Betalen via Bizcuit” maakt het mogelijk om betaalopdrachten naar de Bizcuit-omgeving te sturen.

Meertaligheid online apps uitgebreid

Goede communicatie is belangrijk. Binnen en buitendienst moeten op één lijn zitten, welke taal je ook spreekt. Na de digitale werkbon en online urenregistratie is de functionaliteit Web-Acties nu ook beschikbaar in de talen Duits, Engels en Pools.

Syntess Atrium voor jouw bedrijf

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Syntess Atrium jouw bedrijf kan bieden? Neem contact op en wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Publicatiedatum 2 november 2021

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.