Image
Deel deze
pagina

Nog meer functionaliteiten met Bizcuit

Upload nu ook betaalopdrachten vanuit Syntess Atrium

Vorig jaar is er een koppeling gerealiseerd tussen de Fintech app Bizcuit en Syntess Atrium. Deze ondersteunt de financiële administratie, door geautomatiseerd bankafschriften op te halen en in te lezen in Atrium. Sinds kort zijn de functionaliteiten verder uitgebreid.

De koppeling tussen Syntess en Bizcuit is een groot succes. Het geautomatiseerd inlezen van bankafschriften bespaart klanten veel tijd en werk. Bankafschriften worden niet alleen ingelezen maar ook automatisch gekoppeld aan openstaande facturen.

Vanuit dit succes zijn we verder gaan ontwikkelen en is het vanaf nu ook mogelijk om betaalopdrachten vanuit Syntess Atrium te uploaden naar uw bank*. Dit betekent nog minder schakelen tussen Syntess Atrium en uw applicatie voor online bankieren.

Ondertussen ontwikkelen zowel Bizcuit als Syntess Software verder om nog meer functionaliteit uit de koppeling te halen. Dit maakt uw erp-systeem nog krachtiger als alles-in-één oplossing.

Benieuwd naar de voordelen van Bizcuit + Syntess Atrium? Bekijk de animatie en uitleg op de productpagina of neem direct contact met ons op voor meer informatie.


*Let op: Nog niet iedere bank ondersteunt de mogelijkheid tot het uploaden van betaalopdrachten. ABN Amro, Rabobank en ING worden ondersteund. Volksbank (RegioBank, ASN Bank en SNS), KNAB en Triodos momenteel nog niet.

Publicatiedatum 19 maart 2021
Animatie: Bizcuit en Syntess Atrium

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.