Image
Deel deze
pagina

Nieuwe trainingsruimte en hervatten trainingen op locatie

Word Syntess Atrium specialist binnen jouw bedrijf

Na een lange periode van online workshops geven we vanaf deze week weer trainingen op locatie in onze vernieuwde trainingsruimte.

Het heeft even geduurd, maar onze trainingsruimte gaat vanaf woensdag 8 september weer open. Natuurlijk hebben we in de tussentijd niet stilgezeten. De meeste trainingen werden online als workshop aangeboden, waardoor we de tijd hadden om de trainingsruimte opnieuw in te richten. De opzet is een stuk ruimer en de ruimte heeft meer natuurlijk licht. Nu we toch aan het vernieuwen waren, heeft ook het lesmateriaal een kleine update gekregen.

Vernieuwde trainingsruimte Syntess Software
De vernieuwde trainingsruimte van Syntess Software, locatie Gorinchem

Lekker lunchen

Tussen de trainingen door is er tijd voor ontspanning. Bijpraten met collega’s en andere cursisten en even de opgedane kennis laten bezinken onder het genot van een heerlijke lunch. Waar we voorheen vaak uit lunchen gingen, organiseren we de lunch nu zelf, zodat we de RIVM richtlijnen makkelijker kunnen toepassen.

We blijven voorzichtig

Al wordt de 1,5 meter-regel in het onderwijs voorzichtig losgelaten, in onze vernieuwde trainingsruimte blijven we deze hanteren. De ruimere opzet van het leslokaal zorgt ervoor dat we deze maatregel nog makkelijker kunnen naleven en meer cursisten mogen ontvangen. Vooraf aan iedere training wordt de lesruimte schoongemaakt. Alle toetsenborden, muizen en bureaus zij dus schoon en veilig. Daarnaast zijn er desinfecterende middelen aanwezig.

Online workshops

Weinig tijd of niet de mogelijkheid om een training op locatie te volgen? Sinds vorig jaar bieden we ook online workshops aan. Door de ontwikkelingen van het afgelopen jaar werd de vraag naar deze vorm van lesgeven groter en hebben wij besloten om de online workshops verder voort te zetten.

Trainingen boeken

Vanaf deze maand staan de Syntess-docenten weer voor je klaar, om jouw Syntess Atrium productkennis te vergroten. Zo word jij dé Syntess Atrium specialist binnen jouw functie in het installatiebedrijf.

Wij hebben er in ieder geval weer zin in. Tot binnenkort!

Publicatiedatum 7 september 2021

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.