Image
Deel deze
pagina

Nieuwe online app voor Projectmanagers en Projectmonteurs

Web-Projecten: de projectmanagement app voor installatiebedrijven

Als je als installateur vaak aan projecten op locatie werkt, dan wil je altijd en overal over je project- informatie en -documentatie beschikken. Met de release van Web-Projecten, heeft Syntess Atrium er een mobiele projectmanagement app bij en heb je altijd en overal je projectinformatie bij de hand.

Projectadministratie en Syntess Atrium

Syntess Atrium beschikt al langere tijd over diverse functionaliteiten voor projectadministratie, projectmanagement en projectenplanning. Deze zijn voornamelijk geschikt voor gebruik op kantoor. Je kan natuurlijk altijd je laptop met Syntess Atrium meenemen, maar het kan nog makkelijker op je tablet of smartphone. Daarom hebben we onze serie mobiele apps en tools uitgebreid met een nieuwe app voor iedereen die in de buitendienst aan projecten werkt: Web-Projecten.

Een app voor Projectmanagers en (project)monteurs

Bij de ontwikkeling van Web-Projecten hebben we naar onze klanten geluisterd en rekening gehouden met de twee belangrijkste doelgroepen die op projectlocatie aanwezig zijn. Met diverse functionaliteiten gericht op projectadministratie, projectenplanning en urenverantwoording, is Web-Projecten is niet alleen geschikt voor projectleiders en managers, maar ook voor projectmonteurs.

Voor projectmonteurs

Monteurs die vaak op projectbasis werken hebben met Web-Projecten altijd en overal relevante projectinformatie bij de hand. Weet waar je dagelijks moet zijn en wat er gepland staat. Aan het einde van de dag vul je gemakkelijk de uren op het project aan.

Voor projectmanagers

Met Web-Projecten heb je als projectleider of projectmanager altijd relevante projectinformatie bij de hand. Zowel op kantoor als op locatie heb je zicht op de projectdetails, planning en (gemaakte) uren. Daarnaast beschik je over documentatie en fotomateriaal van al uw projecten en kan je deze op locatie bijwerken.

Onderdeel van Syntess Atrium 6.5

Begin van de maand is Syntess Atrium 6.5, de nieuwste versie van onze software, gereleased. Web-Projecten is een release binnen deze nieuwe versie. Naast deze nieuwe app hebben ook de bestaande buitendienst apps diverse updates gekregen.


Publicatiedatum 18 november 2021

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.