Image
Deel deze
pagina

Digitale werkbonnen en urenregistratie in het Pools

Meertaligheid voor buitendienst apps en tools

Goede communicatie is belangrijk. Binnen en buitendienst moeten op één lijn zitten, welke taal je ook spreekt. Daarom is de meertaligheid van onze apps en tools voor de buitendienst uitgebreid met de Poolse taal.

Veel installatiebedrijven hebben monteurs in dienst die gedeeltelijk of niet de Nederlandse taal spreken. Dit levert soms problemen op in de communicatie. Daarom introduceerden wij vorig jaar meertaligheid voor digtale werkbonnen en urenregistratie. Duits en Engels waren de eerste beschikbare talen. Uit onderzoek blijkt dat Pools ook hoog op het wensenlijstje staat. Daarom is nu ook de Poolse taal beschikbaar.

Publicatiedatum 23 juni 2021

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.