Image
Deel deze
pagina

Het beeldmerk voor CO-gecertificeerde installatiebedrijven

De gasketelwetgeving krijgt een gezicht

De definitieve datum van de gasketelwet komt langzaam maar zeker dichterbij. Daarmee ook de noodzaak en urgentie voor installateurs om hun CO-certficering te behalen. Gecertificeerde bedrijven mogen het beeldmerk “veilige gasketel” voeren.

Het gezicht van de gasketelwetgeving

Met 1 april 2022 in het vizier zien steeds meer installateurs de noodzaak om de CO-certificering voor hun bedrijf en medewerkers op orde te krijgen. Gecertificeerde installatiebedrijven moeten zich ook kenbaar kunnen maken aan particulieren. Daarom heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken een beeldmerk ontwikkeld: het CO Vrij-logo. Dit is het gezicht van de gasketelwetgeving.

Logo - CO Vrij

CO Vrij-logo op jouw communicatie-uitingen

Het logo moet zichtbaar zijn op alle uitingen omtrent werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties waarop het wettelijk stelsel van toepassing is. Wat houdt dit voor jou als installateur in? Je zal dit op verschillende communicatie-uitingen moeten plaatsen. Denk hierbij aan offline uitingen, zoals offertes en andere documenten, maar ook online op jouw website. Het gaat er in ieder geval om dat klanten en opdrachtgevers weten dat ze met een gecertificeerde organisatie te maken hebben. Zij zijn inmiddels ook strafbaar als dit niet het geval is.

Klaar voor de gasketelwet?

Met nog maar 8 maanden te gaan is er dus nog genoeg te doen om je als bedrijf klaar te maken voor de gasketelwetgeving. Gelukkig zijn er veel bronnen op internet waar je informatie kunt vinden. Uiteraard houden wij je ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom dit onderwerp.

Succes met voorbereiden!

Publicatiedatum 16 september 2021

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.