Image
Deel deze
pagina

Nog enkele plekken beschikbaar voor onze training Financieel

Onze najaarstrainingen starten weer

De trainingen van het najaar 2020 gaan deze maand weer van start. De trainingen worden gegeven op onze locatie in Gorinchem en vinden volledig volgens de richtlijnen van het RIVM plaats. Dit houdt onder andere in dat we per training minder cursisten kunnen plaatsen. De kwaliteit van de trainingen blijft uiteraard onveranderd. 

Op mijn.syntess.nl vindt u een volledig overzicht van Trainingen - Najaar 2020.Training Financieel: Nog enkele plaatsen beschikbaar

Op 16 oktober a.s. start de eerste najaarstraining Financieel. Er zijn hier nog enkele plaatsen beschikbaar. In deze tweedaagse training wordt het dagelijkse reilen en zeilen van de financiële administratie in Syntess Atrium besproken.

Publicatiedatum 8 september 2020

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.