Image
Deel deze
pagina

Syntess Software dit seizoen sponsor van maar liefst 2 topschaatssters

Ireen Wüst en Letitia de Jong rijden onder 1 privésponsor

De twee topschaatssters Ireen Wüst en Letitia de Jong rijden komend seizoen voor het eerst onder 1 privésponsor samen. Ireen Wüst heeft de afgelopen jaren diverse sponsoren gehad. Na een aantal wisselingen van hoofdsponsor is Syntess Software al bijna 5 jaar haar trouwe privésponsor. Dit jaar hebben zij besloten om ook haar schaats- en levenspartner Letitia de Jong te sponsoren.

Een unieke combinatie

Abco de Munck is commercieel directeur bij Syntess Software en vertelt enthousiast over het nieuwe sponsorcontract: “De samenwerking met Ireen is altijd goed geweest. Maar ook vooral leuk. Door de nauwe samenwerking met Ireen kwam ook Letitia meer en meer in beeld. Dat begon toen Ireen ons bedrijf bezocht een paar jaar geleden. Daar was Letitia ook bij. Omdat Letitia nog geen privésponsor had borrelde het idee spontaan bij me op om het koppel gezamenlijk te verbinden aan ons bedrijf. Ondanks dat ze samen een gezin vormen, rijden ze wel in verschillende ploegen allebei op hoog niveau. We zijn als bedrijf trots dat we met onze naam op beide schouders mogen meerijden. Gewoon een unieke combinatie.”

Corona gooit roet in het eten

Het nieuwe sponsorcontract was al in maart 2020 afgesloten, maar het coronavirus gooide het in het eten en gaf onzekerheid over het komende schaatsseizoen. “Kort voor het moment dat de contracten definitief getekend zouden worden in een Amsterdams restaurant, werd de horeca gesloten. Uiteindelijk hebben we samen via videoconference het contract digitaal getekend, Ireen, Letitia en ik, symbolisch met mondkapjes op.” vertelt Abco.

Begin oktober slaat corona toe tijdens het trainingskamp in Inzell als blijkt dat Ireen’s teamgenoot Kjelt Nuijs bemet is met het virus. En dat zeer kort voor de eerste NK wedstrijden van aankomend weekend. Ireen is niet besmet, maar gaat thuis preventief in quarantaine. Haar partner Letitia de Jong, trainde afzonderlijk, maar kon hierdoor niet bij Ireen thuis verblijven. Inmiddels is de quarantaineperiode voorbij en kunnen de dames weer samen trainen voor de komende wedstrijden.

Eerste langebaanwedstrijden binnenkort van start

In het weekend van 1 november zijn de eerste NK langebaanwedstrijden van het seizoen. De twee dames, rijdend onder team Reggeborgh en team IKO, zullen dan in Thialf onder dezelfde privésponsor op hun schouder records proberen te rijden! Zoals het er nu naar uitziet zal er weinig tot geen publiek zijn om de geplande wedstrijden bij te wonen, maar dat mag de pret niet drukken.

Publicatiedatum 23 oktober 2020

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.