Image
Deel deze
pagina

Syntess Software op nummer 1 in Gawalo's Partner of Choice onderzoek

In de categorie Software en ICT

Syntess Software staat met trots op nummer 1 in Gawalo's Partner of Choice onderzoek van december 2020. Voor dit onderzoek is in de periode juli - september 2020 is online onderzoek gedaan onder lezers van Gawalo om hun inkoopgedrag, ingedeeld in dertien categorieën, te inventariseren.

Het onderzoek is erop gericht om professionals op weg te helpen in het opstellen van een longlist om de juiste partnerkeuze te maken. Per vakgebied hebben ze onder beslissers een onderzoek uitgevoerd op onderwerpen waar ze direct verantwoordelijk voor zijn, of waar ze een grote invloed hebben in het aankoopproces. Het onderzoek stelde per productgroep twee simpele maar cruciale vragen: “Welke leveranciers uit deze categorieën kent u?” en ”Met welke leveranciers doet u bij voorkeur zaken?”. Syntess Software kwam hierbij in de categorie "Software en ICT" als beste uit de bus en daar zijn we uiteraard zeer trots op!

Bekijk hier het onderzoeksresultaat "Software en ICT"


Publicatiedatum 20 december 2020

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.