Image
Deel deze
pagina

Syntess Software lanceert Syntess Atrium Cloud

Ontdek het nieuwe ontzorgmodel voor Syntess Atrium

Ruim 15 jaar geleden werd Syntess Atrium op de markt gebracht. Dit ERP-pakket was net zoals zijn voorganger Syntess Prisma gericht op de installatiebranche. Syntess Prisma zette Syntess Software op de kaart van installerend Nederland en met Syntess Atrium groeide men uit tot een van de grootste spelers op het gebied van ERP-software voor installatiebedrijven. Met de lancering van hun nieuwste service, Syntess Atrium Cloud, kunnen gebruikers altijd en overal met hun vertrouwde Syntess Atrium-pakket werken en introduceren ze een ontzorgmodel.

Vertrouwde software in de cloud

De installatiebranche staat net zoals de technieken voor softwareontwikkeling niet stil. Als softwareontwikkelaar is het daarom belangrijk om te luisteren naar de markt en deze ontwikkelingen nauwlettend te volgen. “Veel installateurs hebben het nog steeds druk. We willen dat onze producten bedrijven helpen om efficiënter te werken. Aan de ene kant door bedrijfsprocessen te automatiseren, aan de andere kant willen we het ook aan de hardware-kant makkelijker maken. Grote installatiebedrijven besluiten vaak om onze software in een private-cloud te laten hosten. Met cloud software kunnen gebruikers altijd en overal, op diverse apparaten met de software werken. Het gemak dat dit met zich meebrengt is aanzienlijk, maar niet ieder installatiebedrijf beschikt over de middelen om de infrastructuur hiervan te beheren. De ontwikkeling van Syntess Atrium Cloud was daarom voor ons een logische stap om Atrium naar een hoger niveau te tillen. Nu zijn de voordelen van cloud hosting toegankelijk gemaakt voor iedere installateur." Aldus Abco de Munck, commercieel directeur Syntess Software.

Meer zekerheid voor een vast maandbedrag

Syntess Atrium Cloud is een zogenaamde public-cloud oplossing: Gebruikers kunnen altijd en overal werken, op diverse soorten apparaten (laptops, pc’s, tablets etc.). De introductie van een ontzorgmodel is nieuw voor Syntess Software. Wat is het voordeel van een ontzorgmodel? Abco legt uit: “Als klanten onze software aanschaffen is betalen ze voor het gebruik van de software. De hardware en servers staan vaak in eigen beheer of bij een derde partij. Voordeel is dat ze hierdoor zelf veel controle hebben over de apparatuur, maar dit brengt een grotere investering in aanschaf en onderhoud met zich mee. Daarom introduceren we een ontzorgmodel bij Syntess Atrium Cloud. De software staat op goed beveiligde servers, die door ons onderhouden worden. Ze hoeven niet meer om te kijken naar back-ups en updates. Dit gebeurt allemaal automatisch. De klanten betalen een vast bedrag per maand voor het gebruik van onze software én het onderhoud. Alles onder 1 dak bij 1 leverancier.”


Een ideale oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven

De cloudversie van Syntess Atrium richt zich vooral op kleine tot middelgrote bedrijven. Voor grotere bedrijven adviseert Syntess Software een on-premise of private-cloud oplossing. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Lees dan meer op de Syntess Atrium Cloud-pagina.

Publicatiedatum 29 oktober 2020
Animatie: Uw vertrouwde softwarepakket voor installateurs, geheel in de cloud

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.