Image
Deel deze
pagina

Syntess Atrium in abonnementsvorm

Kantoor en buitendienst automatiseren zonder investering vooraf

Met het Syntess Abonnement beschikt u over de vertrouwde Syntess Atrium ERP-software, samengesteld voor uw bedrijf, voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. Het is het eenvoudige alternatief voor kopen of leasen, zonder de zorgen van langetermijncontracten.

Weet wat u betaalt

Het Syntess Software Abonnement is opzegbaar vanaf 24 maanden en is een alles-in-1 abonnement, zonder extra kosten en geen aanbetaling. Een vast bedrag per maand voor software, onderhoud, updates binnen de versie, upgrade naar de volgende versie en support via bemande helpdesk. Compleet, eenvoudig en u weet waar u aan toe bent. Het Syntess Abonnement is beschikbaar voor bestaande en nieuwe klanten. Neem voor meer informatie contact op met ons verkoopkantoor 088-4080410 of informeer bij uw accountmanager.

Publicatiedatum 15 oktober 2020

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie

Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.