Image
Deel deze
pagina

Route-optimalisatie

Tilt de service planning naar een hoger niveau

Met de release van Route-optimalisatie tillen we plannen naar een hoger niveau. Deze toevoeging aan de Syntess Atrium-planfunctionaliteiten versnelt en verbetert het planproces van uw buitendienst. Waar onze basis planfunctie werkt op basis van sorteringen per postcode of monteur, maakt Route-optimalisatie gebruik van actuele kaartinformatie.

Optimaliseer uw planning

Route-optimalisatie maakt gebruik van de kaartinformatie OpenStreetMap. Deze koppeling verrijkt werkbonnen en planblokken uit uw Syntess Atrium database met actuele kaart- en route informatie. De gekoppelde gegevens worden vervolgens door Google algoritmes verder berekend, met als uitkomst een nieuw en geoptimaliseerd planningsvoorstel.

De kracht van OpenStreetMap

OpenStreetMap is een online wereldkaart gebouwd door 4 miljoen leden. Er zit geen commerciële organisatie achter zoals bij Google Maps. De kaartdata is gedetailleerder dan Google Maps en de verzamelde data blijft privé. Dit zorgt ervoor dat veel bedrijven ervoor kiezen om OpenSteetMap te gebruiken als basis voor hun kaartapplicaties.


Functionaliteiten

  • Optimaliseer reistijden van monteurs, plan werkbonnen in één of meerdere dagen.
  • Houdt rekening met bestaande planning.
  • Maak gebruik van de slimme routevoorstellen (aantal geplande bonnen, reistijd, kilometers, co2 uitstoot).
  • Automatische Optimaliseer-functie voor uw bestaande planning.
  • Stel per bedrijfsmedewerker een start- en eindadres in (kantoor- of priveadres).
  • Stel per indirecte taak een uitvoerplaats in (op kantoor- of privéadres), waardoor het optimaliseren rekening houdt met de locatie van een indirecte taak in de bestaande planning.
  • Direct inzage van complete route per dag per medewerker in Google Maps via planscherm rechtermuisknop-functie “Toon route”.

Route-optimalisatie voor uw bedrijf

Wilt u uw planning naar een hoger niveau tillen? Wij laten u graag de mogelijkheden van deze functionaliteit zien. Neem contact op voor meer informatie of een (online) demo.

Een krachtige toevoeging voor planners

Route-optimalisatie is een uitbreiding op de producten Werkbonnen, Serviceadministratie en Planscherm. Het Planscherm is onderdeel van de planfunctionaliteiten van Syntess Atrium. De module geeft meer inzicht en grip op de planning van uw (buitendienst)medewerkers en wordt onder andere gevoed vanuit de module Werkbonnen. Hierdoor kunnen planners, projectmanagers en werkvoorbereiders gemakkelijk en efficiënt samenwerken met de buitendienst.

Publicatiedatum 7 mei 2020

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.