Image
Deel deze
pagina

Een nieuwe naam voor OTIB

Nog meer informatie en advies onder 1 dak

Vanaf deze week gaat OTIB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds van de installatiebranche, verder onder de nieuwe naam: Wij Techniek. Deze naam komt voort uit een samenwerkingsverband tussen de vakbonden CNV Vakmensen, De Unie en FNV-Metaal en de werkgeversorganisaties NVKL en Techniek Nederland.

Met het samenwerkingsverband hoopt Wij Techniek meer impact te ma ken op de ontwikkeling van vakmensen in de technische installatiebranche. Naast een nieuwe uitstraling, heeft Wij Techniek ook een nieuwe website gelanceerd. Op deze gemakkelijke en gebruiksvriendelijke site is nog meer branche-informatie en nieuws onder 1 dak te vinden.

OTIB is gevestigd het Intechnium Gebouw in Woerden. Over een paar maanden is ook brancheorganisatie Techniek Nederland in dit pand te vinden.

Subsidie op Syntess ERP trainingen

Wij Techniek (OTIB) biedt voor aangesloten bedrijven verschillende vormen van subsidies. Ook voor de trainingen die wij aanbieden voor ons ERP pakket, Syntess Atrium, zijn diverse subsidiemogelijkheden. Bekijk ons trainingsaanbod.

Publicatiedatum 17 juni 2020

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.