Image
Deel deze
pagina

Bouwen aan de toekomst van ons atrium

Verbouwing in Zierikzee

We blijven doorontwikkelen, maar niet alleen op het gebied van software. Bijna 2,5 jaar geleden zijn we begonnen met de voorbereidingen van een nieuw Atrium. Nee, niet ons vertrouwde ERP pakket, maar het atrium (kantine en keuken) in ons bedrijfspand in Zierikzee.

Een nieuwe functie

Het idee is 2 jaar geleden ongeveer ontstaan. De kantine werd vaak alleen gebruikt tijdens de pauzes. Door de veranderende bedrijfscultuur wilden we de functie van het atrium hierop aanpassen. Het was de bedoeling om een nieuwe, multifunctionele ruimte te creëren waar je op verschillende manieren kan ontspannen, overleggen of werken. Als bedrijf blijven we graag innoveren en jong. Daarom mocht de ruimte ook een speelser karakter krijgen.

De bekende loodgieter met de snor

Syntess Software is een softwareontwikkelaar voor de installatiebranche in hart en nieren. De vraag was hoe we deze twee werelden als thema in een multifunctionele ruimte samen konden laten komen. Na verschillende concepten kwam er een bekende held in beeld die enerzijds menig (ontwikkelaars)hart sneller doet kloppen, anderzijds vervult deze held een belangrijk beroep in de branche waar Syntess actief is: Super Mario. Deze loodgieter is al vanaf de jaren 80 actief in videogames en bekend bij jong en oud.

Welkom in ons nieuwe atrium

Na een periode vol voorbereidingen met Saman en Lavoir Projectinrichting is de verbouwing in mei van startgegaan en binnen 2 weken is er een fantastisch nieuw atrium neergezet. Josegrafie.nl heeft een mooie fotoreportage gemaakt, waarin het eindresultaat te bewonderen is.

Syntess verbouwing - Fotografie door Josegrafie
Syntess verbouwing - Fotografie door Josegrafie

Bij binnenkomst is onze ontvangst onder handen genomen en heeft de balie een mooie facelift gehad.

Syntess verbouwing - Fotografie door Josegrafie
Syntess verbouwing - Fotografie door Josegrafie

Er is gekozen voor een wandmeubel waarbij je kunt werken (met de bijbehorende aansluitingen). Er is een tribune waar je lekker kan zitten, werken of samen straks kunt kijken naar presentaties en naar een finalerit van Ireen of Letitia op het grote tv scherm.

Syntess verbouwing - Fotografie door Josegrafie
Syntess verbouwing - Fotografie door Josegrafie

De grote meubels en de boom staan allemaal op wielen en zijn makkelijk verplaatsbaar om de ruimte snel een andere indeling te geven.

Syntess verbouwing - Fotografie door Josegrafie
Syntess verbouwing - Fotografie door Josegrafie

De keuken is functioneel ingedeeld met veel opbergruimte en faciliteiten waar de medewerkers gebruik van kunnen maken.

Energiebesparing

Bij het ontwerp is nagedacht over energiegebruik. Alle apparatuur is energiezuinig en alle verlichting is uiteraard LED. Ook is er op een aantal wanden gekozen voor akoestische bekleding om geluid te beperken.

Tot ziens?

Dankzij deze verbouwing weer helemaal up-to-date en klaar voor de toekomst. Wie weet zien we elkaar een keer in het nieuwe atrium. U bent in ieder geval welkom!

Auteur:

Romy Zuidema
Manager HR en Administratie


Wil jij ook werken in deze mooie omgeving?

Op werkenbijsyntess.nl vind je meer informatie over ons bedrijf en de openstaande vacatures.

Publicatiedatum 24 juni 2020

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.