Image
Deel deze
pagina

Bizcuit: de financiële toolkit voor ondernemers

Automatische koppeling tussen uw bankafschriften en facturen in Syntess Atrium

Bizcuit is een relatief jonge, ambitieuze speler op de Fintech-markt (Financial Technology) en biedt een open platform dat koppelt met veelgebruikte ERP-systemen, boekhoudpakketten, en met alle banken. Aansluitend bij deze koppeling hebben zij een app ontwikkeld waarmee ondernemers mobiel kunnen bankieren, facturen en bonnen ontvangen, factureren en direct betalen. Het Bizcuit-platform werkt op basis van de  Payment Services Directive (PSD2): de Europese richtlijn voor het betalingsverkeer van consumenten en bedrijven.

Goedkope en innovatieve oplossingen voor ondernemers

Fintech staat voor Financial Technology. Fintech-bedrijven combineren financiële diensten en producten met de nieuwste technologieën. Waar banken vaak weinig risico willen lopen op het gebied van investeren, kunnen fintechs zoals Bizcuit zich vaak meer focussen op financiële innovaties en leveren dus sneller nieuwe financiële producten af. In Nederland worden deze bedrijven optimaal gesteund door de overheid.

Bizcuit en Syntess Atrium

Om de financiële administratie nog meer te ondersteunen hebben wij een koppeling met Bizcuit gerealiseerd. Met deze koppeling worden bankafschriften frequent opgehaald en ingelezen in Atrium, waarbij een koppeling met openstaande facturen plaatsvindt. Dit proces bespaart niet alleen tijd. Er komen veel frequenter nieuwe mutaties in Atrium terecht, waardoor er sneller inzicht is in de ontvangen betalingen ten behoeve van een beter debiteurenbeheer. Het koppelen van Bizcuit met Syntess Atrium is simpel en de kosten zijn laag. Via de installatiewizard in Syntess Atrium maakt u eenvoudig een account aan bij Bizcuit en stelt u de koppeling met uw boekhoudingen in.

Voordelen Syntess en Bizcuit

  • Actuele afschriften in Syntess Atrium
  • Bespaar tijd
  • Eenvoudig installatieproces
  • Makkelijk in gebruik
  • Lage gebruikskosten

Syntess Atrium + Bizcuit voor uw bedrijf

Bizcuit koppelen met Syntess Atrium is eenvoudig, maar we kunnen ons voorstellen dat u de mogelijkheden nog even met ons wilt doornemen. Geen probleem! Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag. De Bizcuit-koppeling is binnenkort beschikbaar.

Publicatiedatum 31 augustus 2020
Animatie: Bizcuit en Syntess Atrium

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.