Image
Deel deze
pagina

Syntess Software ondertekent het SALES005 convenant van Ketenstandaard

De berichtenstandaard voor elektronische communicatie

We hebben het SALES005 convenant van Ketenstandaard getekend. Per 1 januari 2020 ondersteunen we de nieuwste versie van deze standaard in onze software. Daarbij gaan we ketenpartners stimuleren om ons voorbeeld te volgen. SALES005 is de berichtenstandaard voor elektronische communicatie tussen ketenpartijen in de bouw- en installatiesector.

Foutloze en snelle gegevensuitwisseling

De SALES Standaard zorgt voor snelle en foutloze elektronische communicatie tussen bouwers en installateurs en is geschikt voor grote én kleine bedrijven. De standaard zorgt onder andere voor minder ruis in de communicatie, snellere afhandeling van facturen, orders en onderhoudsopdrachten en hogere tevredenheid van opdrachtgevers en klanten.

Snel groeiende standaard in de bouw- en installatiesector

Eind vorig jaar is de nieuwste versie van de SALES Standaard, de SALES005 gepubliceerd. Inmiddels hebben vele leveranciers, softwarepartners en andere bedrijven van Ketenstandaard het convenant ondertekend waarmee zij de intentie uitspreken om op 1 januari 2020 de berichten binnen hun softwarepakketten te laten voldoen aan de SALES005 standaard.

Kijk voor meer info op:  www.ketenstandaard.nl/sales/sales-standaard en www.syntess.nl/nl-NL/samenwerking/gegevensuitwisseling

Publicatiedatum 1 november 2019

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.