Image
Deel deze
pagina

Het Syntess Dashboard: De cockpit van uw organisatie

Real-time inzicht in uw bedrijfsprocessen

Hoe krijgt u centraal inzicht in de status van uw bedrijf en alle processen? Met het Syntess Dashboard kunt u sturen op basis van kengetallen en prestatie-indicatoren. Maar het Syntess Dashboard biedt u ook bewaking van de documentflow in uw bedrijfsprocessen en kan dienen als notificatiescherm als er een actie vereist is.

Inzicht in uw organisatie

In één oogopslag zien hoe uw onderneming of afdeling draait? Hiervoor wordt het dashboard ingezet dat met grafieken en toerentellers u kennis geeft over het reilen en zeilen. Vaak wordt een vergelijking naar het dashboard van een auto gemaakt. Zo ook in het dashboard van Syntess Atrium waarmee u in staat bent om zelf kengetallen te maken en deze kengetallen in een Dashboardscherm te combineren en vervolgens te tonen. Per rij of kolom wordt aangegeven waar een kengetal moet staan en hoe dit grafisch getoond moet worden. Het Syntess Dashboard van Syntess Atrium betrekt de gegevens voor kengetallen uit de financiële administratie of op basis van de algemene rapportagemogelijkheden die Syntess Atrium biedt. Dit laatste betekent dat het mogelijk is om vanuit het gehele pakket kengetallen aan te leveren die in een Syntess Dashboard toegepast kunnen worden.

Breed scala aan grafische mogelijkheden

U heeft hierbij de beschikking over diverse grafische mogelijkheden zoals een taartgrafiek, lijngrafiek, kolomgrafiek, toerenteller en waarde. Elke mogelijkheid heeft zijn eigen toepassingen. Hieronder een korte toelichting:


Kolomgrafiek

Geeft de ontwikkeling in een bepaalde tijdsperiode weer als staven. 

Lijngrafiek

Geeft de ontwikkeling in een bepaalde tijdsperiode weer als lijn.

 

Taartgrafiek

Toont de onderlinge verdeling en groepering van een bepaalde waarde.

 

Toerenteller

Toont een gerealiseerde waarde en vergelijkt deze met een gestelde norm.

 

Waarde

Toont een waarde die via een afbeelding als positief of negatief kan worden gepresenteerd.

  

Veelzijdig toepasbaar

Een andere methode om het Syntess Dashboard toe te passen is om de documentflow grafisch inzichtelijk te maken. In het Dashboard wordt bijvoorbeeld getoond dat een bedrijfsmedewerker nog drie acties of vier offertes moet opvolgen. Dit soort persoonlijke dashboards kunnen medewerkers helpen om zicht te krijgen op de status van hun takenpakket. Een derde toepassing van het Syntess Dashboard ligt in het feit dat het gebruikt kan worden als attentie- of notificatiescherm. Er verschijnt bijvoorbeeld een rood verkeerslicht indien er binnen 30 dagen een einddatum van, bijvoorbeeld, een VCA-opleiding van een medewerker verloopt. Degene die dit dashboard gebruikt, weet hierdoor dat hij/zij in actie moet komen. Of een dashboard waarin alle onderdelen van de Btw-aangifte vermeld staan, waarbij geldt dat de Btw-aangifte eruit kan indien alle seinen op groen staan.

 

Het Syntess Dashboard is real-time. Een wijziging in de administratieve gegevens werkt direct door in uw dashboard.

 

Een onmisbaar middel voor uw organisatie

Van grote meerwaarde is dat het Syntess Dashboard geïntegreerd is met de rest van uw administratie in Syntess Atrium. Dit heeft tot gevolg dat de gepresenteerde cijfers in het Syntess Dashboard realtime zijn. Een wijziging in de administratieve gegevens werkt direct door in uw dashboard. Het Syntess Dashboard is hiermee een onmisbaar middel voor het aansturen en controleren van uw organisatie en de bedrijfsprocessen, inclusief de documentflow en het attenderen op belangrijke einddata die u tot actie doen overgaan. Dit alles op centraal niveau, waarmee het Syntess Dashboard gezien kan worden als cockpit van uw organisatie.


Meer informatie

Download voor meer informatie over Syntess Atrium of onze cloudoplossingen onze productbrochure of vraag geheel vrijblijvend een demonstratie aan. Onze medewerkers brengen graag uw wensen en werkprocessen in kaart om te demonstreren hoe deze met onze producten kunnen worden ingevuld.


Publicatiedatum 10 april 2019

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.