Image
Deel deze
pagina

Donkere modus: prettiger werken in een donkere omgeving

Update Syntess Atrium Web-Werkbon

Bij het werken in een donkere omgeving kan het licht van het scherm van uw mobiele apparaten storend zijn. Daarom hebben we in de nieuwste versie van Syntess Atrium Web-Werkbon de optie “donkere modus” toegevoegd.

Vanaf versie 6.0 van Syntess Atrium Web-Werkbon kunt u gebruik maken van deze nieuwe functie. Aan het menu is een knop toegevoegd. Hiermee kunt u gemakkelijk schakelen tussen het standaard (witte) thema en het nieuwe donkere thema.

Lichte modus versus donkere modus

Door het inschakelen van de donkere modus verandert de witte achtergrond met zwarte tekst in een zwarte achtergrond met witte tekst. Dit levert bij het werken in omstandigheden waar minder licht is, meer rust voor uw ogen op. Daarbij is een zwarte of donkere achtergrond veelal zuiniger voor de accu van uw tablet of telefoon. Vooral bij apparaten met een zogenaamd OLED scherm kan uw accuduur flink verlengd worden. Al met al een kleine toevoeging, met grote invloed op de gebruikerservaring van Syntess Atrium Web-Werkbon.

Meer informatie
De donkere modus is een functie binnen de Syntess Atrium Web-Werkbon; een onderdeel van Syntess Atrium Mobiel. Heeft u vragen over de Web-Werkbon of onze andere (mobiele) oplossingen? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop via 088 - 40 80 410.

Publicatiedatum 15 mei 2019

Schrijf u in voor de e-mail nieuwsbrief van Syntess Software. U ontvangt dan maximaal twee keer per maand ons e-Synformatief met daarin het allerlaatste nieuws.

Let op: Voor klanten hebben we ook een aparte e-Nieuwsbrief met meer specifieke informatie over onze producten. Als klant kunt u zich hiervoor aanmelden via Mijn Syntess.

Schrijf u nu in
Contact met Syntess Software

Wenst u meer informatie, een vrijblijvende afspraak, hulp, extra begeleiding of een uitbreiding van uw softwarepakket? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag. Laat uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met mij op
Onze ambitie Wij ontwikkelen software met als doel u te laten beschikken over dé beste praktijkgerichte logistieke-, mobiele- en administratieve ERP software, zodat u op een hoger niveau kunt presteren. Daarbij willen we de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid bereiken en u helpen om een hoger niveau van werken te bereiken.

Zaken doen met een betrouwbare organisatie, waar veiligheid en integriteit van data voorop staat.